Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

2010 Türkiye FIBA Dünya Şampiyonası Tanıtım Filmi

2010 Türkiye FIBA Dünya Şampiyonası Tanıtım Filmi

Similar threads

Önümüzdeki yıl ülkemizde gerçekleştirilecek olan 2010 FIBA Dünya Şampiyonası ’nın devlete ait internet sitesi yayına başladı 28 Ağustos 12 Eylül 2010 tarihleri aralarında Türkiye ’de düzenlenecek olan 2010 FIBA Dünya Şampiyonası ’nın resmi internet sitesi yayına başladı FIBA ve Türkiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
2010 dünya basketbol şampiyonası nerede yapılacak 2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası Türkiye'de gerçekleştirilecek Peki ne vakit? 28 Ağustos ve 12 Eylül tarihleri aralarında Grup karşılaşmaları İstanbul, Ankara, İzmir ve Kayseri'de, final aşaması ise basketbol için kapasitesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Basketbolun Mucidi kimdir Basketbolun kim buldu James Naismith kimdir James Naismith hakkında bilgi BASKETBOLUN MUCİDİ JAMES NAİSMİTH FIBA Merkez Yönetim Kurulu, 1950 yılında basketbolun mucidi James Naismith`in ismini unutulmaz kılmak nedeniyle Dünya Şampiyonası için özel bir kupa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
2010 FIBA DÜNYA ŞAMPİYONASI GÖNÜLLERE ÇAĞRI 2010 Dünya şampiyonası Türkiyede yapılması çok manâlıMaçlar İstanbul, Ankara, İzmir ve Kayseri'de yapılacakDünya'nın birbirinden manâlı takımlarıda Türkiyede olacakBasketçiler ve gelen kişilere hizmet için asistan ve görevliler aranıyor Ülkemizde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,481Konular
981,443Mesajlar
29,605Kullanıcılar
arfelaSon üye
Üst Alt