Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

2010 World Championship

2010 World Championship

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
2010 Dünya Basketbol Şampiyonası

Türkiye dünyanın en kayda değer basketbol organizasyonu ev sahipliği yapacak

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası, Türkiye'de Ağustos 1228 Eylül tarihleri aralarında yapılacak, 2001 Avrupa Basketbol Şampiyonası da Türkiye ev sahipliği yaptı tutulması olacaktır Duruşma yalnızca ülke için büyük bir başarı değil, bununla beraber dünyanın her yerinden gelen eleştiriler aldığını 2001 organizasyonu

acilen Türkiye olarak bir halk elde ettiğini, Avrupa Şampiyonası daha büyük ve daha iyi sürümü hazırlanmış; 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası için çizmek olarak Çırağan Palace Kempinski İstanbul'da yapılacaktır alınacaktır Çizmek önce, FIBA Merkez Idare Kurulunun son dört takım karar verecek bu büyük etkinliğe yeralma karar verilecektir ve görüşme sonrasında açıklamada barbar kartlarıgibi Aralık 14 gecesi, Türk Basketbol Federasyonu Başkanı Sayın Turgay Demirel, FIBA günü Merkez Yönetim Kurulu onuruna bir akşam yemeği ve resepsiyon Türkiye'de ertesi gün sürüklemek içindir değişik ülkelerin heyetleri konut sahipliği yapacak

Bay Demirel, son 18 yıldır Türk Basketbol cumhurbaşkanı olmuştur ve bu, Türkiye'nin birincil 2001 FIBA Avrupa Şampiyonası konut sahipliği liderliğindeki vizyonunu, ve şimdi 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası

Orada son şampiyon İspanya, Olimpiyat altın madalya şampiyon ABD, Arjantin, Sırbistan, Slovenya, Fransa, Yunanistan, Brezilya ve konut sahibi Türkiye dahil 24 ülkede, Türkiye'de mevcut olacaktır, yalnızca bir takım favorites, şayet de altın madalya eve götürmek için vardır World stars such birli Kobe Bryant, Lebron James, Dwyane Wade, Pau Gasol, Yao Ming, Manu Ginobili, Tony Parker, and Turkey's own Hidayet Türkoğlu and many other stars of basketball will take stage Dünya Kobe Bryant, LeBron James, Dwyane Wade, Pau Gasol, Yao Ming, Manu Ginobili, Tony Parker ve Türkiye'nin kendi Hidayet Türkoğlu ve basketbol öteki çoğu yıldız gibi sahne alacak yıldız Dev bir sahne nerede basketbol devleri tüm dünya için ve Türkiye, Türk sporuna ve Türk basketbol için büyük bir fırsat için büyük bir fırsat görmek için yeteneklerini gösterecektir

Türk halkı coşku ve beklentiyle, en ince ayrıntısına kadar gerçeği 2006 Dünya Basketbol Şampiyonası, Japonya'da fanlar itibaren bütün dünyada bir takım büyük oyunlar izledi satıldı 132 ülkede 779 million televizyon izleyicileri ve bir takım 225,000 bilet ulaştı farkında doldurulur basketbol tarihinin canlı Bu Türkiye'nin nihai gerçek dışı için büyük bir referans olacağını; Olimpiyat Oyunları barındıran rüya

Kobe Bryant (ABD): Kısmet ülkenizi temsil etmek bile bir fikir yok benim için süreci If they want me to be on it (USA National Team) , I'm all game Eğer bana bunu (ABD Milli Takım) almak istiyorsam bütün oyun değilim

ANDREI KIRILENKO (RUSSIA): Kirilenko (Rusya):Her şey eğer bir joker veya olsun bağlıdır Ben takımda elde etmek istiyorum Bu yıl aile sorunları vardı ve şekil olarak yok oynamak için Eğer biz, Türkiye'de Ağustos ayında olacak bir joker olsun

CARMELO ANTHONY (USA): Carmelo Anthony (ABD): Bunu biz 1994 yılından beri bir Dünya Şampiyonası kazanmamış biliyorum Bunu değiştirmek istiyorum Bir Dünya Şampiyonası'nda madalya elde etmek ve çalışıyorum daha sonra Londra başka bir altın madalya Diye sordu Orada aslında bir şey çalma hakkında (O'nun karardı) Jerry (Colangelo) ve Ben sadece O benim takım hakkında ne düşündüğümü sordu inç olduğunu söyledim Ben in olduğunu söyledim *

858,505Konular
982,979Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt