Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

2011 aşı takvimi

2011 aşı takvimi
0
255

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Bebeğinize yaptırmanız gereken aşılar
2019 bebek aşı takvimi
bebeğe yapılması gereken aşılar 2019

Yeni doğmuş bebeğinize yapılması gereken tum aşıların listesi aşağıda verilmiştir

2019 2019 Yılı aşı takvimi

BCG ( Verem) : 2Ayın Sonu 1 Doz

İlkoğretim 1 Rapel

DBT ( DifteriBoğmaca Tetanoz) : 2Ayın Sonu 1 Doz

3 Ayın Sonu 1 Doz

4 Ayın Sonu 1 Doz

16 24 ay Rapel

Polio ( Cocuk Felci ) : 2 Ayın Sonu 1 Doz

3 Ayın Sonu 1 Doz

4 Ayın Sonu 1 Doz

16 24 Ay Rapel

İlkoğretim 1 Rapel

Kızamık : 9 Ayın Sonu 1 Doz

İlkoğretim 1 Rapel

Td ( Erişkin Tip Difteri Tetanoz) : İlkoğretim 1 1 Doz

İlkoğretim 5 1 Doz

TT ( Tetanoz) : Lise 1 1 Doz

Hepatit B: Doğumdan hemen sonra 1 Doz

1ayın sonunda 1 Doz

6 Ayın sonu 1 Doz

HİB ( Menenjit) : 2 Ayın sonu 1 Doz

14 Ayın sonu 1 Doz

16 Ayın sonu 1 Doz

Hepatit A : 2 yaşından sonra

Su Ciceği: 1 yaşından sonra

Bu aşıları muhakkak yaptırınız

Similar threads

Bebeğinize yaptırmanız gereken aşılar 2019 bebek aşı takvimi bebeğe yapılması gereken aşılar 2019 Yeni doğmuş bebeğinize yapılması gereken tüm aşıların listesi altında verilmiştir 2010 2019 Yılı aşı takvimi BCG ( Verem) : 2Ayın Sonu 1 Doz İlköğretim 1 Rapel DBT ( KuşpalazıBoğmaca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Aşı takviminde değiştirme AAAfiyet Bakanlığınca aşılama takviminde değişim yapıldı Sağlık Bakanı Recep Akdağ kadar yayınlanan genelgeyle, yeni eklenenler ve Bağışıklama Danışma Kurulunun önerileri doğrultusunda aşı takvimi değiştirildi 1 yaşın üstündeki hiç aşılanmamış çocuklar için aşılama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Hamilelik doneminde yapılması gereken aşılar hangileri? Hamilelikte hangi aşılar yapılır gebelikte yapılan aşılar nelerdir? Gebelikte hangi aşılar yapılmalı hemen oğrenelim sevgili Anne adayları mutlaka bu aşıları olmalısınız sakın ihmal etmeyin diyerek kucuk bir hatırlatma yaparak sizlere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
340
aşı yaşam kurtarırmı? Aşı ile dünyada her sene 25 milyon çocuğun ölümünün engellenebildiğini gösteren Prof Dr Tomris Türmen, “her sene, rutin olarak uygulanması gereken aşıların yapılamaması sebebiyle beş yaşından minik 14 milyon çocuk yaşamını yitiriyor dedi Başarılı aşı kampanyaları ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Zaturre Aşısı Bağışıklama Programı Zaturre Aşısı Bağışıklama Genişletilmiş Bağışıklama Programı Zaturre Aşısı Bağışıklama Programında SAĞLIK BAKANLIĞININ AŞI TAKVİMİ, KASIMDAN BERİ YENİDOĞAN BEBEKLERE UYGULANAN ZATURRE AŞISININ DA EKLENMESİYLE GUNCELENDİ YERLİ KIZAMIK VİRUSUNUN 2019...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,466Konular
981,162Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt