2019 isyan nickleri,
en guzel isyan sozleri,
en isyancı sozler
Sen we ßen’dik ßiz$imdi Kan we rewan$eytan we meLektik ßiz$imdi õLum we AzraiLSenden Sønra cøk deqi$ti RuhSuz ßedenimKøluma kazidiqim iSmin $imdi Senden kaLan tek izinBaktikca , İhanetinin ßedeline Ruhumu $arkilar , Fikrimi NefRet , diLimi kufur ßesLeyecek…
Dunde, bugunde, yarında? Yureğin kadar yanındayım Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!
Olum yanıma gel
Benim icin tek ol,gelen bir tek sen ol
Nehirlerim donmuş,
ve etrafımdaki golgeler kalbimi iğrendiriyor
Sen var ya sen aynı sigaram gibisin Dumanı gozlerin? Kulu dudakların Yalnız aranızda bir fark var sigaramı ben, beni ise sen yakıyorsun
Olum yanıma gel
yanımda kal,sessiz ağlayışımı duy
uzuntumun icine saklandım,uzuntuye mıhlandım
ve etrafımdaki acı dunyamı donduruyor
Dunyam soğuk…
Cok seviyordun cok ıstıyordun bnm ol dıordun olmadı zalım cok mu ıstedım senden ayrılık birden neden bu can feda benden var mı bnm gibi seven )
Hayatta başarısız oldum
yıllardır feryat ettim
Zamanın icinde dondum geride kaldım
Kederin sevinci tum bulduğum…
Kederin buyuk sevinci!
Nankorsun ey sevgili bu askın katılısın askım demem bn sana sen sıradan bırısın
Su yalan dunyamda sendin tek gerceğim dilimde sarkımdın sen sımdı nefretimsin
Benim icin ne olduğun hic onemli değil sonucta gozlerimin sana baktığı kadarsın ben o gozleri senden cektiğim an hoş bir anı olarak kalırsın
S£wdamızın adı B£rrak Sonu toprak don£n aLcak oLSun §£nd£n ßæ§kæ§I yæLæn §£nd£n §onræ§I oLum , §£nd£n qayrI§Ina yokum !
bénm yazdıq’m bir masaL dı bu sonu mutLu oLmayan…Kurduq’m hayaLé inandım bén asLında hic var oLmayan !
en guzel isyan sozleri,
en isyancı sozler
Sen we ßen’dik ßiz$imdi Kan we rewan$eytan we meLektik ßiz$imdi õLum we AzraiLSenden Sønra cøk deqi$ti RuhSuz ßedenimKøluma kazidiqim iSmin $imdi Senden kaLan tek izinBaktikca , İhanetinin ßedeline Ruhumu $arkilar , Fikrimi NefRet , diLimi kufur ßesLeyecek…
Dunde, bugunde, yarında? Yureğin kadar yanındayım Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!
Olum yanıma gel
Benim icin tek ol,gelen bir tek sen ol
Nehirlerim donmuş,
ve etrafımdaki golgeler kalbimi iğrendiriyor
Sen var ya sen aynı sigaram gibisin Dumanı gozlerin? Kulu dudakların Yalnız aranızda bir fark var sigaramı ben, beni ise sen yakıyorsun
Olum yanıma gel
yanımda kal,sessiz ağlayışımı duy
uzuntumun icine saklandım,uzuntuye mıhlandım
ve etrafımdaki acı dunyamı donduruyor
Dunyam soğuk…
Cok seviyordun cok ıstıyordun bnm ol dıordun olmadı zalım cok mu ıstedım senden ayrılık birden neden bu can feda benden var mı bnm gibi seven )
Hayatta başarısız oldum
yıllardır feryat ettim
Zamanın icinde dondum geride kaldım
Kederin sevinci tum bulduğum…
Kederin buyuk sevinci!
Nankorsun ey sevgili bu askın katılısın askım demem bn sana sen sıradan bırısın
Su yalan dunyamda sendin tek gerceğim dilimde sarkımdın sen sımdı nefretimsin
Benim icin ne olduğun hic onemli değil sonucta gozlerimin sana baktığı kadarsın ben o gozleri senden cektiğim an hoş bir anı olarak kalırsın
S£wdamızın adı B£rrak Sonu toprak don£n aLcak oLSun §£nd£n ßæ§kæ§I yæLæn §£nd£n §onræ§I oLum , §£nd£n qayrI§Ina yokum !
bénm yazdıq’m bir masaL dı bu sonu mutLu oLmayan…Kurduq’m hayaLé inandım bén asLında hic var oLmayan !