Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

2011 Türkiye Güzeli Melisa Aslı Pamuk Tehdit Ediliyormuş !

2011 Türkiye Güzeli Melisa Aslı Pamuk Tehdit Ediliyormuş !
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
2011 Türkiye Güzeli Melisa Aslı Pamuk Korkutma Ediliyormuş ! melisa aslı pamuk 2011 türkiye güzeli melisa aslı pamuk haberleri melisa aslı pamuk ido ile ilgili bilgiler burada melekler Bir dönem adı İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo ile anılan Melisa Aslı Pamuk korkutma edildiğini ileri sürerek savcılığa başvurmuş melekler 2 ayda 9 kilo vererek çekicilik yarışmasında dereceye giren Melisa Aslı Pamuk , twitterdan tehdit mesajları aldığını ileri sürmüş Melisa Aslı Pamuk haberleri, haberin detayları şöyle melekler 1548645088 1548645088 2011turkiyeguzelimelisaaslipamuktehditediliyormus5c4e72e4be6e92011turkiyeguzelimelisaaslipamuktehditediliyormus5c4e72e4be6e9 2011turkiyeguzelimelisaaslipamuktehditediliyormus5c4e72e4be6e9 İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na gelerek şikâyet dilekçesi veren Pamuk, son aylarda kimliği süresiz kişiler göre mesajla ve sosyal paylaşımağı olan Twitter’dan rahatsız edildiğini belirtti Melisa Aslı Pamuk, Twitter’da yazdığı mesajda, “Bu salak salak konuşmaları bırakın artık Siz kimsiniz be! Bundan daha sonra sizi savcılığa havale ediyorum derken, arkadaşlarına hitaben de konuyla ilgili “Benim hakkımda saçma sapan konuşmalar yapıp tehditler savuruyorlar, ayrıca telefonumdan da rahatsız ediyorlar Bundan Böyle bundan sonra kendileri bilir Şikâyetçi oldum, savcı durumu çözer diye yazmış 20 yaşındaki Melisa Aslı Pamuk, yılında da Best Model of Turkey’e katılmış ve Best Promising (Umut Gelecek Vaat Eden Model) seçilmişti Amsterdam Üniversitesi’nde psikoloji eğitimi alan Pamuk, Miss Turkey 2011’e başvurduktan daha sonra yaklaşık 2 ay gibi bir sürede 9 kilo vermişti Geçtiğimiz ağustos ayında İbrahimTatlıses’in oğlu İdo ile birlikte Bebek’te objektiflere yakalanan Melisa Aslı Pamuk, yalnızca arkadaş olduklarını söylemişti  

858,496Konular
981,683Mesajlar
29,763Kullanıcılar
xxcenaSon üye
Üst Alt