Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

2019 yılında trend olacak mücevherler

2019 yılında trend olacak mücevherler
0
134

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
Padme Designs Kurucusu ve Mücevher Dizayncısı İpek Selek Adıgüzel, Pudra.com için 2019 yılında moda olacak mücevher dizaynları hakkında haber verdi. 

padme-designs-memory-koleksiyonu-cift-kalp-kelepce-bilezik-7900tl.jpg

Padme Designs asrî mücevher dizaynında fark yaratan bir marka. Her dizaynın hayata meal ve bedel katan bir hikayesi bulunuyor. Padme Designs‘ın mottosu da “daily reminders‘ yani “günlük hatırlatıcılar". Hayata meal katan, motivasyon veren olumlu hislerin hatırlatıcıları. Bu nedenle münhasıran 2018 yılı boyunca yakın markajımıza aldığımız, zarif ve pahalı dizaynları ile dikkatimizi çeken Padme Designs Kurucusu ve Mücevher Dizayncısı İpek Selek Adıgüzel'den 2019 yılında moda olacak mücevher dizaynları hakkında fikirlerini aldık.

ipek-selek-adiguzel.jpg
Padme Designs Kurucusu ve Mücevher Dizayncısı İpel Selek Adıgüzel

İşte Mücevher Dizayncısı İpek Selek Adıgüzel'in gözünden 2019 yılında moda olacak mücevherler...

"Mücevherat kolu çok geniş bir üretim sahasında, farklı segmentlerde üretim gerçekleştiriyor. Münasebetiyle 2019 yılı itibariyle kolun umumisi hakkında bir kıymetlendirme yapmak çok mümkün olamaz fakat asrî tasarım ve niş üretim mücevher kolunda hususî bir alan. Alıcı kitlesi ise özgün eserleri günlük hayatında kullanmak isteyen, hususî tasarım eserlere bedel veren bir kitle. Bu nedenle 2019 boyunca şahsi tasarım eserler daha revaçta olacak. 

Mücevher ve takılarda renkli taşar ve mineli eserler ön plana çıkacak

Son periyotlarda bir vadedir renkli taşlar ve mineli eserler ön planda. 2019 yılında da renkli taşlar ve mineli eserler tekrar çok tercih edilecek. Bunlara ek olarak, değişik zincirler de bir vadedir gündemde ve tartısını daha da arttırarak geri dönüyorlar. Bu meydanlarda özgün dizaynlar yükünü hissettiriyor.

Kendini gösteren "statement piece" diyebileceğimiz mealli ve farkedilen eserleri 2019 yılında çok göreceğiz."

858,468Konular
981,187Mesajlar
29,540Kullanıcılar
kaansaddaSon üye
Üst Alt