Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

2021'de Yaşadıkları Birbirinden Talihsiz Olayları Anlatırken Bahtsız Bir Bedevi Olmanın Kitabını Yazan Kişiler

2021'de Yaşadıkları Birbirinden Talihsiz Olayları Anlatırken Bahtsız Bir Bedevi Olmanın Kitabını Yazan Kişiler
0
41

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
s-93e3717cf8070749b852212149728aa989a1cff7.jpg

Her gün sizlere Twitter üzerinden birtakım sorular yöneltiyoruz biliyorsunuz ki. Geçtiğimiz gün de sizlere '2021 bitiyor! Bu yıl başınıza gelen en saçma olayı bizimle paylaşın!' dedik. Sizlerden de bizlere o denli akılalmaz karşılıklar geldi ki okuduklarımıza inanamadık. Siz neler neler yaşamışsınız ya bu türlü? ????

Twitter'daki sevgili takipçilerimize;

twitter.com
diye sorduk! Sizlerden de bizlere birbirinden trajikomik cevaplar geldi. Gelin birlikte okuyalım tüm bu bahtsızlıkları...????

1. Daima de üst üste gelir bu türlü şeyler... Geçmiş olsun diyelim.

twitter.com
2. Bu anının tamamını o kadar çok merak ediyorum ki...

twitter.com
3. Bahtsızlığın kitabını yazmak sahiden bu ya...

twitter.com
4. Bunu bi' kez ben de yaşamıştım ya fakat ben otomobilin içinde kalmıştım, anahtar bagajda kaldığı için. Otomobil da kendini muhafazaya almış ve ben içerideyken kendini kilitlemişti.

twitter.com
5. Ne diyebiliriz ki, hepimizin cebi yanıyor...

twitter.com
6. Kiminin talihi kiminin şanssızlığı işte.✍️✍️

twitter.com
7. Başınız sağ olsun...????

twitter.com
8. Abasıyanık'ın söz manasını bu tweetle tekrar sorguladım nitekim.

twitter.com
9. Duruma bu türlü de yaklaşılabilir elbette.

twitter.com
10. Kendi kaybetti Ezgi, boşver. ????

twitter.com
11. İyi olsun diyelim o vakit.

twitter.com
12. Aşkın yaşı olmaz, o denli düşünmeyin.????

twitter.com
13. Bütüncül yaklaşım, en sevdiğim...

twitter.com
14. Birtakım aksilikler meydana geldi diyelim...

twitter.com
Pekala sizin bu yıl yaşadığınız en saçma olay neydi? Yorumlarda kesinlikle konuşalım bunu!

858,497Konular
982,018Mesajlar
29,999Kullanıcılar
xreplaSon üye
Üst Alt