teknolojiuzmani
FD Üye
2022 - 2023 Eğitim ve Öğretim Yılının başlaması sebebiyle, 13 Eylül 2022 Salı günü saat 11.00’de Erenler İlkokulu’nda kutlama programı gerçekleştirildi.
Gerçekleştirilen kutlama programına; Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Malkara Belediye Lideri Ulaş Yurdakul, İlçe Jandarma Kumandanı Teğmen Adem Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Basri Karakuş, İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Ali Saraç, Siyasi Parti Liderleri ve Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, STK Liderleri, gaziler, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, basın mensupları ve veliler katıldı.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz ismine hürmet duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’mızın okunması ile başlayan kutlama programı İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Ali Saraç günün mana ve kıymetini belirten konuşmasıyla devam etti.
Programda Erenler İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri şiirlerini okumasının ardından, Erenler İlkokulu öğretmenleri Meltem Önsü, Zeynep Deniz Aygün ve Aynur Çatakçı 1. sınıf öğrencilerine güzel geldiniz çiçeği verdiler.
Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Kursiyerleri halk oyunları gösterisini yapmasının arından Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel günün mana ve kıymetini belirten konuşmasını yaparak 2022 - 2023 Eğitim ve Öğretim Yılının birinci ders zilini çaldı.
İlköğretim Haftası Programının akabinde Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Malkara Belediye Lideri Ulaş Yurdakul ve protokol üyeleri 2022 - 2023 Eğitim ve Öğretim Yılına başlayan öğrencileri sınıfta ziyaret edip birinci günün heyecanına ortak oldular.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı