Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

2022 LGS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? MEB LGS Sonuçlarının Açıklanacağı Tarihi Duyurdu

2022 LGS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? MEB LGS Sonuçlarının Açıklanacağı Tarihi Duyurdu
0
105

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Geçtiğimiz Pazar günü milyonlarca öğrencinin iştiraki ile gerçekleştirilen Liseye Geçiş İmtihanı (LGS) sonuçlarının ne vakit açıklanacağı merak edilen mevzulardan birisi. Ulusal Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan imtihan akabinde sonuçların hangi tarihte açıklanacağı duyuruldu. Pekala Liseye Geçiş İmtihanı (LGS) sonuçları ne vakit açıklanacak? İşte ayrıntılar...

Geçtiğimiz hafta sonunda istedikleri liseye girmek için MEB tarafından yapılan LGS imtihanına katılan öğrenciler sonuçların açıklanacağı tarihleri araştırmaya başladı. Yayınlanan karşılık anahtarına nazaran puanlarını kestirimi olarak hesaplaya öğrenciler kadar velilerde sonuçların resmi olarak açıklanacağı tarihi merak ediyor.

Liseye Geçiş İmtihanı (LGS) Sonuçları Ne Vakit Açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sonuçların ne vakit açıklanacağı duyuruldu. LGS imtihan sonuçları 30 Haziran Perşembe gününde ' ' adresi üzerinden açıklanacak.

Similar threads

Milyonlarca öğrencinin hayalindeki liseyi kazanmak için katıldığı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) 5 Haziran tarihinde yapıldı. İki oturum formunda yapılan imtihanın akabinde öğrenciler ve veliler heyecanlı bekleyişe başladı. İmtihan sonrasında yayınlanan karşılık anahtarı ile tahmini olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Türkiye genelinde milyonlarca öğrencinin hayalindeki üniversiteyi kazanmak için çalıştığı Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Yükseköğretim Kurumları İmtihanı (YKS) 18 ve 19 Haziran tarihleri arasında ÖSYM tarafından gerçekleştirildi. ÖSYM YKS soru kitapçıklarını ve karşılıklarını yayınlamasının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Nisan ayında binlerce adayın iştiraki ile gerçekleştirilen Özel Güvenlik Vazifelisi imtihanı tamamlandı. İmtihana katılan adaylar imtihanın akabinde sonuçların ne vakit açıklanacağını araştırmaya başladı. Özel Güvenlik 97. Temel Eğitim Ve 73. Yenileme Eğitimi İmtihanı sonuçları Emniyet Genel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Aile Toplumsal Takviye Programı (ASDEP) imtihanı için 10-20 Ocak tarihleri ortasında müracaatlarını gerçekleştiren binlerce aday, merakla müracaat sonuçlarının açıklanmasını bekliyor.  Bakanlıktan gelen duyuru ile, 'Sınava katılmaya hak kazanan adaylar, imtihanın yeri, günü ve saatine ait...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
21-22 Mayıs tarihlerinde uygulanacak olan Açık Öğretim Fakültesi final sınavları, sınavların bitmesine az bir süre kala adaylara sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı sorusunu sordurdu. 22 Mayıs'ta tamamlanacak olan final sınavlarının ardından adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,497Konular
982,565Mesajlar
30,309Kullanıcılar
khanjarSon üye
Üst Alt