Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

2022 YKS sınav yeri sorgulama nasıl yapılır?

2022 YKS sınav yeri sorgulama nasıl yapılır?
0
138

Profösör

Super Mod
Etkileşim
28
Web sitesi
bilgilihocam.com
F-D Coin
125

ÖSYM, 18-19 Haziran'da gerçekleştirilecek 2022 YKS Sınav Giriş Belgelerini adayların erişimine açtı. 2022 YKS sınav giriş belgesi nasıl sorgulanır? YKS 2022 sınav yerleri belli oldu mu? 2022 YKS sınav giriş belgesi sorgulama....​

Açıklamayı, ÖSYM Başkanı Halis Aygün sosyal medya hesabından yaptı.
Aygün, adayların merakla beklediği 2022 YKS giriş belgelerinin yayımlandığını duyurdu.
2022 YKS sınav giriş belgesi nasıl sorgulanır?
Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebiliyor.

YKS 2022 ne zaman?
Yükseköğretim Kurumları Sınavı 18-19 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.
2022-YKS 1. Oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve 2. Oturum Alan Yeterlilik Testleri (AYT) için adaylar saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklar.
2022-YKS 3. Oturum Yabancı Dil Testi (YDT) için ise adaylar saat 15.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklar.

Similar threads

2022 YKS başvurularının hangi tarihler arasında olacağı binlerce aday tarafından merak ediliyor. YKS başvuruları 11 Şubat itibariyle başladı. ÖSYM’nin sitesinde yayımlanan kılavuzla 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) ilişkin ayrıntılar da belli oldu. Kılavuzda yer alan bilgilere göre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
2022 YKS başvurularının hangi tarihler arasında olacağı binlerce aday tarafından merak ediliyor. YKS başvuruları 11 Şubat itibariyle başladı. ÖSYM’nin sitesinde yayımlanan kılavuzla 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) ilişkin ayrıntılar da belli oldu. Kılavuzda yer alan bilgilere göre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2022 yılında gerçekleştirilecek YKS sınav tarihi merak konusu oldu. Üniversiteye girecek olan öğrencilerin hayatlarında önemli bir sınav olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı yani YKS, ÖSYM tarafından hazırlanan bir sınav. Her yıl milyonlarca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
ÖSYM, 26-27 Haziran'da gerçekleştirilecek 2021-YKS Giriş Dokümanlarını adayların erişimine açtı. Yapılan açıklamada "26 Haziran 2021 tarihinde uygulanacak olan 2021-YKS 1. Oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT), 27 Haziran 2021 tarihinde uygulanacak olan 2021-YKS 2. Oturum Alan Yeterlilik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
ÖSYM tarafından her yıl sınav öncesi yayımlanan YKS başvuru kılavuzunda başvuruya, sınava ve tercihlere dair açıklamalar bulunuyor.  Geçen yıl kılavuzun yayınlanmasıyla birlikte değişen hususlardan birisi de baraj puanlarının düşürülmesiydi. Baraj puanlarının düşürülmesi büyük tepki çekse de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,465Konular
981,138Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt