Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

2023'te ticari havacılıkta bir ilk olacak: Katlanır kanatlar

0
28

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
20220105174303768119.jpg

Boeing'in büyüyen jet filosuna eklenen son üye, Ağustos ayında Dubai Air Show'da dünya çapında ilk kez sahneye çıkan yenilikçi 777X olmuştu. 

Similar threads

Emirates yolcuları Amerika'da Chicago, San Francisco ve Houston üzerinden yaklaşık 200 yeni kente United üzerinden bağlanacak. United, Mart 2023'te New York/Newark ve Dubai ortasında aktarmasız yeni uçuşlarını başlatacak; Emirates ve flydubai ile yolcular bu sayede Dubai üzerinden 100’den fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
İstanbul Tahkim Merkezi (ISTAC) Yönetim Kurulu Üyesi ve Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürü (eski Arabuluculuk Daire Başkanı) Hakan Öztatar da, iş dünyasını ticari davalarda yıllar süren uzun mahkeme süreçlerinden kurtarmak için inovatif bir çözüm geliştirdiklerini söyledi. Öztatar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Not:Arkadaşlar istek ve önerilerinizi göz önünde bulundurdumBir kaç arkadaşlar bölümleri yeni konu açarak yap dediBende bunu göz önünde bulundurdum ve bölümlere yeni konulardan devam ediyorumHerkesin yorumlarını,isteklerini ve önerilerini bekliyorum 3BÖLÜM: BİLİM HABERLERİ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, HaberTürk’te yayınlanan programda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Katıldığı canlı yayında Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bizim için hayati bir meseledir. Tümüyle hukuki mücadelemizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Siyaset ve Devlet Adamı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı (D.1881, Selanik / Osmanlı İmparatorluğu - Ö. 10 Kasım 1938, İstanbul). Babası, Selanik’te Gümrük Muhafaza Teşkilatı’nda memurluk yapmış olan Ali Rıza Efendi’dir. Annesi Zübeyde Hanım, Orta Anadolu (Karaman)’dan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
858,496Konular
981,798Mesajlar
29,864Kullanıcılar
sami2010Son üye
Üst Alt