Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

IPTV 2024 Güncel Forumdaşlara Özel Paylaşımlar

İp Tv Forum

Zeberus

Yönetici
Kurucu
Etkileşim
4,148
F-D Coin
36,489
2024 Güncel Forumdaşlara Özel Paylaşımlar

ahmetgonulz

FD Üye
Etkileşim
26
F-D Coin
60

* Hidden text: cannot be quoted. *
Eyvallah

matrax

Premium Üye
Etkileşim
714
F-D Coin
4,628

Eyvallah

Karizma60

FD Üye
Etkileşim
20
F-D Coin
177

Teşekkürler hocam

haktan56

FD Üye
Etkileşim
823
F-D Coin
122

cok tşk ler kardeşim

Similar threads

Blog yazıları, internet üzerindeki en popüler içerik türlerinden biridir. Özellikle belirli bir konu etrafında topluluk oluşturmak isteyen kişiler için forumlar büyük bir öneme sahiptir. Forumdas ve forumdaş kavramları da bu anlamda oldukça önemlidir. Bu yazıda, forumdas ve forumdaş kavramlarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
507
KUŞUM AYDIN: ayy ben bu Forumdaşı ÇOK SEVDİM yaa,, bu şarkım bütün forumdaşlılara gelsin uzaklara uçma kuşum uçupta gitme vurulursun PRENSES DİANA: Ben öldükten sonradan dünyanın benden sonraki tek prensesi benim veliahtım ''forumdaş olacaktır forumdaş'ı çok seviyorum PASCAL NOUMA: Been...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Cevaplar
12
Görüntüleme
2K
KUŞUM AYDIN: ayy ben bu Forumdaşı COK SEVDİM yaa,, bu şarkım tum forumdaşlılara gelsin uzaklara ucma kuşum ucupta gitme vurulursun PRENSES DİANA: Ben oldukten sonra dunyanın benden sonraki tek prensesi benim veliahtım ''forumdaş olacaktır forumdaş'ı cok seviyorum PASCAL NOUMA: Been...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Bir süredir forumdaş yönetimine girmiş birisi olarak siz forumdaş üyelerine soruyorumSizce forumdaş yönetimi bu işlerinde başarılılar mı ; işerini iyi yapabiliyorlar mı ? Burdan çıkacak sonuç yönetimin kendisini bir özeleştiriye yan tutmasını sağlayacaktırGörüşleriniz bizler için önemlidir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,496Konular
982,297Mesajlar
30,194Kullanıcılar
berk3134Son üye
Üst Alt