Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

21.Bolum Poyraz'ın soylediği şarkı

21.Bolum Poyraz'ın soylediği şarkı
0
239

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Poyraz Karayel 27 Mayıs Carşamba Akşamı Poyrazın soylediği muhteşem şarkı

Poyrazın 21 Bolumde soylediği bu guzel şarkının işte sozleri

images21bolumpoyrazinsoyledigisarki5ade62c82227c

Bir hikayem var
Bir hikayem bitmedi
Yorgandan yastıktan
Kokusu gitmedi
Yaz bana ne yazarsan yaz doktor
Ağladım ağlamaklar yetmedi
Mutsuzum cok hastayım guldur beni doktor
Oldum ama hayattayım tarifi cok zor
Cıkmaz bir sokaktayım gel bul beni doktor
Sanki cocuk yaştayım bana bilmeceler sor
Hava kapanır eser batıdan
Bir cocuk evine doner yatıdan
Soy beni sol baştan doktor
Al kurtar beni bu sıkıntıdan
Bitince kara kışlar
Ulaşır ona mektubumla kuşlar
Dinince yakarışlar
Belki de yeni bir omur başlar

Similar threads

Poyraz Karayel'in Son Bölümde Söylediği DoktorŞarkı Sözleri Kanal d ekranlarının fenomen dizisi haline gelen Poyraz Karayel2 Ayşegül ile yaşadığı aşkın yanısıra tutkun olduğu oğlu ve çevresin de çoğalan tehlikeli oyunlar karşısın da oldukça mücadele etmek zorun da kalıyor Poyraz Karayel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Poyraz Karayel 27 Mayıs Çarşamba Akşamı Poyrazın söylediği muhteşem şarkı Poyrazın 21 Bölümde söylediği bu hoş şarkının işte sözleri Bir hikayem var Bir hikayem bitmedi Yorgandan yastıktan Kokusu gitmedi Yaz bana ne yazarsan yaz hekim Ağladım ağlamaklar yetmedi Mutsuzum çok hastayım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
istek mesajları istek sözleri mevlana istek sözleri mesajları facebook facebook ufak iskender Suyun Kaynak Oldugu, Agac Kokunun Saldigi, Esin Dostun Gittigi, Yolun Ayrildigi Gidenin Donmedigi, Carenin Olmadigi Yerde Bekliyorum Seni Gitme Bir Adim Oteye Gulum Bir Adimda Gurbet Olur, Gitme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Sıla Vaveyla Şarkı Sozleri 2019 Sıla 2019 Vaveyla Tum Şarkı Sozleri Sılanın Vaveyla albumu 9 Ekim'de Sony Muzik tarafından yayınlandı İşte albumdeki tum şarkılar ve sozleri: imagessilavaveylatumsarkisozleri20195ada0bb5f1321 Aslan Gibi Goze aldım her şeyi tabi Niye boş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Daha once album tanıtımını Burada! yapmıştık Album cıktıŞimdi de şarkı sozleriyle burdayımimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef1417a09gifEğer bir yanlışlık varsa şimdiden ozur dilerimimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef15201d1png Albumu dinledimOyle super bir album değil ama yine de guzel Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
858,477Konular
981,288Mesajlar
29,559Kullanıcılar
aaaaaaaaaaaSon üye
Üst Alt