Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

21 Ekim'de Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

21 Ekim'de Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
s-4f321419c4c759451db471440e9a75f0724084b8.jpg

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yeniden magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' üzere sorularınıza karşılık olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe hakikat alabiliriz...????

1. Plastik maske takarak sokaklarda gezen Kanye West herkesi şaşırttı!

2. İbrahim Tatlıses ve sevgilisi Gülçin Karakaya'dan aşk pozu geldi!

3. Erkan Özerman, katıldığı programda taciz argümanlarında bulunan eski yarışmacılarla yüzleşti!

4. Penn Badgley ve Cardi B ortasında geçen diyalog herkesi güldürdü!

5. Tarkan, çalışma hayatına döndüğünü belirttiği yeni bir paylaşım yaptı!

6. Hollandalı rapçi Murda'ya uyuşturucuya özendirme hatasıyla gözaltına alınmasının akabinde yurt dışına çıkma yasağı geldi!

7. Berkay, lüks hayatıyla ilgili sorulara karşılık verdi!

'Yılda iki defa çıkılan tatil pek olağan, bunu herkes yapıyor diye düşünüyorum. Yazdan evvel tatil yaptık. Geçen onu hesapladık, bu yaz toplamda eşim ve çocuklarımla üç ayda 43 gün farklı kalmışım...Dolayısıyla onlarla tatile çıkmak, onlarla vakit geçirmek benim için çok olağan, çok çalıştığım için. Çok harcamıyorum, yalnızca çok harcadığım söyleniyor.'

8. Nejat İşler, aşk hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu!

“50 yaşındayım, ne evlendim ne çocuk yaptım. Çok bağım yok. Evvelce bir bayanla rahatça çabucak arkadaş, sevgili olunurdu lakin artık acayip korkuyorum”

9. Barıştıkları tez edilen Aras Bulut İynemli ve Bige Önal münasebetinde yeni bir gelişme yaşandı!

Önal, Aras Bulut İynemli'nin toplumsal medya hesabında paylaştığı fotoğrafı birinci beğenen kişi oldu ve bu hareketi de barışma savlarını güçlendirdi.

10. Boğaç Aksoy'dan tedavisiyle ilgili sevindirici bir haber geldi!

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt