21 Haziran Suskunlar Sezon Finali Ahmet Kaya Sıkıntılı Şarkı sözü Suskunlar 21 Haziranda Çalan Ahmet Kaya Şarkısının sözleri suskunlar Sezon Finali Ahmet Kaya Tedirgin Şarkı sözü Show Tv'nin beğeniyle izlenilen ve ertesi günü izleyici yorumlarına sahip olan ve bir sonradan ama bölümün merakla beklenilen dizilerinden biri olan Suskunlar dizisi dün akşam sezon finali yaptı Melek'lerim Başrollerini Murat Yıldırım ve Aslı Enver'in üstlendiği Suskunlar 21 Haziranda Çalan Ahmet Kaya Şarkısının sözleri sizler için bu yazımızda Melek'ler! 1549248105 1549248105 21haziransuskunlarsezonfinaliahmetkayatedirginsarkisozu5c57a66da3b9921haziransuskunlarsezonfinaliahmetkayatedirginsarkisozu5c57a66da3b9921haziransuskunlarsezonfinaliahmetkayatedirginsarkisozu5c57a66da3b99 Sarı sıcak yazılar uzak Arkadaş uzanan eller uzaktan Karanlıklar kurmuş kapan Benim sonum dünden emin Haramiler sarmış yolumu Güvercinler muhbir uçar Telden tele fermanım gider Benim sonum dünden kesin Gözlerim dolar kan sanırım Betonlar boğar nefessiz kalırım Şahidim yoktur, perdeler örtük İnanamazsın, ağlarsın Geceler mi sen, ben mi yorgunum Mermiler mi sen, ben mi yangınım Düşlerim tutsak, yüreğim sürgün İçimde bir çocuk sıkıntılı Suskunum, vurgunum, tedirginim ben Haylanmaz, uslanmaz, tedirgin Dağlarda kar yollar uzaktan Yar belinden kollar uzak Hasımlarım kurmuş kapan Benim sonum dünden belirli Müfrezeler sarmış yolumu Menekşeler anemik açar oy Dilden dile fermanım gider Benim sonum dünden kesin Gözlerim dolar kan sanırım Betonlar boğar nefessiz ağlarım Şahidim yoktur, perdeler örtük İnanamazsın, ağlarsın