Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2103 yılında ortaöğretim kpss tercihleri ne zaman yapılır
2103 yılında ortaöğretim kpss tercihleri ne zaman yapılır SlmBu sene kpssye giremedim ama önümüzde ki sene girecemKendime güveniyorum2019 ortaöğretim kpss tercihleri ne vakit yapılacak öğrenmek istiyorum
2019 KPSS Tercihleri Ne Süre Yapılacak, İşte Tarihler! 2019 kpss tercih, kpss tercihleri 2019, 2019 kpss Halk Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) giren adaylar, tercihlerini 23 Haziran2 Temmuz arasında yapacak ÖSYM'den yapılan açıklamaya kadar, Ulus Görevlerine Birincil Defa Atanacaklar İçin...
2019 kpss ne vakit, kpss ne vakit 2019, ortaöğretim kpss ne süre 2019
Imtihan hazırlıklarını yürüten adaylar 2019 kpss başvuru formu tarihleri için evvelden hazırlıklarını gerçekleştirmeli Bilindiği gibi kpssye 2019 yılında girecek adaylar yeni düzenlemeler göz önünde bulundurularak...
kpss tercihleri ne vakit bitiyor
2019 Kpss OrtaöğretimÖnlisans adayları 2019 KPSS tercihleri başladı
2019 Ortaöğretim (Lise) Önlisans düzeyi KPSS seçim işlemleri için ÖSYMnin KPSS sonuçları yayımlandıktan sonradan başlayacak süreçte 1 ay içerisinde memurluk kadrolarını açıklamasıyla...
Geçtiğimiz aylarda ÖSYM takviminin açıklanmasıyla KPSS başvuru tarihleri de belli oldu. ÖSYM tarafından yapılan açıklama sonrasında 2022 KPSS tarihi de netleşmiş oldu. Memur olmak isteyen adayların başvurduğu KPSS için her yıl belirlenen tarihlerde oturumlar gerçekleşiyor. 2022 yılında KPSS...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.