22 Ocak 2019 Çarşamba Günlük Burç Yorumları 22 ocak 2019 jurnal burç yorumu, jurnal burç yorumları, 22 ocak günlük burç yorumları Sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için günün dilediğinizce geçmesini diliyor, 22 Ocak 2019 Çarşamba Jurnal Burç Yorumlarını bu sayfamızdan sizlerle paylaşıyoruz 22355 22355 22ocak2019carsambagunlukburcyorumlari5c52428d3c04b22ocak2019carsambagunlukburcyorumlari5c52428d3c04b 222 227 burcjpeg22355 22 Ocak 2019 Çarşamba Günlük Burç Yorumları burcjpeg22355 22 Ocak 2019 Çarşamba Günlük Burç Yorumları Koç Burcu Gökyüzü bugün meslek hayatınızda yaşanacak düşmanlıklara uyarı çekmekte Başarınızı kıskanan insanların antipatik çırpınışıdır bunlar Siz işinize bakın öfkenizin sizi ilkelerinizden uzaklaşmasına izin vermeyin ve unutmayın Güneş Balçıkla SıvanmazÖzel yaşamınızda da benzeyen yada sevgilinizden beklemediğiniz duygusallıkta cana yakın sözler duyabilir ve yaşanan tüm olumsuzlukları ardınızda bırakarak yeni bir açılış yapacaksınız… Bekar Koç’lar sizde heyecanı yüksek bir ilişkiye adım atabilirsiniz Günün Olumlaması: Sevgisizlikten sevgiye inançsızlıktan inanca giden çok kutsal bir yoldayım Gelişiyor inanıyor öğreniyor ve keşfediyorumAnlıyor ve biliyorum oysa içten tektir ve gerçektirKendi doğrularımı bulmuş olmanın şükrü ile yüceliyor sevgi ile sarmaş dolaş oluyorum Günün Kristali: Kırmızı Mercan Günün Rengi: Parlak Kırmızı Boğa Burcu Gökyüzü bugün yatırımlardan alım satımlardan uzaktan durmanız için uyarıyor sizleri Beklemediğiniz aksiliklerle karşılaşabilir zararlı sonuçlarla karşılaşabilirsinizÖzel yaşamınızda ise aile bireyleri ile sıcak ilişkiler kuracakOnların desteğini arkanıza alabilmiş olmanın rahatlığı ile kendinizi yaşamınızın her alanında huzurlu ve dinç hissedeceksinizEş veya sevgilinizle maddesel konularda yaşanacak düşünce ayrılıkları tartışmalara sebep olabilirHaklıyken hileli duruma düşmek istemiyorsanız kelimelerinizi seçerken dikkatli davranın Günün Olumlaması: Ruhumdaki ışık Güneş gibi aydınlatıyor her yanı, Sevginin huzurun aşkın içindeyim Sağlıkla başladığım her güne hamd ediyor yaşamımın her anını bütünün hayrına en hoş haliyle değerlendiriyorum Günün Rengi: Kırmızı Günün Kristali: Carnelian İkizler Burcu Bitmiş yapılanacağınız hayata karşısında isteklerinizi netleştirip kararlılıkla sahip çıkacağınız özel bir gün karşılıyor sizleri Meslek hayatınızda önemli girişimleriniz sorunsuz bir şekilde kabul görebilir Bünyenizin soğuk algınlıklarına karşısında cılız olduğu bir gündesiniz itinalı davranınEvinizle ilgili bir taşınma dekorasyon ya da her hangi bir değişiklik düşünüyorsanız bunu daha sonraki günlere ertelemeniz daha içten olacaktır Ailenizle olan ilişkilerinizde sıcaklık ve açık sözlülük sizleri yaşamınızın her alanında motive edecek Şans sizden yana keyfini çıkarın… id Günün Olumlaması: Yalnızca kendim olmayı seçiyorum her şeyi ile tamamiyle, Mükemmel almak yerine kendim olmayı seçiyorum defalarca içimdeki ölümsüz inancın benimle birlikte olduğumu bilirim ve ona güvenirimBenim asıl zenginliğim sahip olduğum değerlerimi en yüksek akıl yetilerimle ortaya koymaktır Günün Kristali: Zümrüt Günün Rengi: Parlak kırmızı Yengeç Burcu İşinize ast olarak somut konularda çoğaltma yaşanabilir lakin bu güzel etkiyi fazla gereksiz harcamalarda bulunup har vurup harman savurmadan değerlendirmelisiniz Yaşanacak bir tadilat ve buna bağlı yaşayacağınız aksilikler canınızı sıkabilirÖzel yaşamınızda ise uzun süredir aralıksız bir arkadaşlığınızı aşka dönebilir Neşeli gelişmelerle moral bulacak ve yaşama daha bambaşka yönlerden bakmayı öğreneceksiniz… Günün Olumlaması: Evrenin mükemmel matematiğinin büyüsünde kendi farkındalığımı ayrım etmeyi seçiyor, Bütün pozitif enerjileri sevgiyle yaşamıma çekiyor ve kararlılıkla yaşamımın her safhasına aktarıyor sevgiyle iletişim kuruyor ilişkilerimi güçlendiriyorum Günün Rengi: Kırmızı Günün Kristali: Aragonit Aslan Burcu Oldukça uzun bir zamandır; Ruhsal anlamda oldukça yoruldunuz Kendinize vakit ayırmalı ve enerjinizi yükseltmelisiniz Iş hayatınıza aktivitelere siklet verin içten zamanda içten yerde olmanın getireceği büyük fırsatlarla karşılaşabilirsinizÖzel yaşamınızda ise benzer yada sevgilinizlebirlikte kararlar alıp uygulamanız her ikinizide maddesel manevi kazançlı çıkaracak etkilere sahip Günün Olumlaması: Cesaretle beslenmeyi seçiyorum bugün, Cesaretimi aklımla birleştirmeyi tüm yeteneklerimi kendime olan güvenim ile açıklama edip ortaya koymayı seçiyorum bugün Bereket ve bereket dilediğim ve istediğim her an beni ziyaret eder Bolluğumun bereketimin şükründe sevgiyle cesurca ilerlemeye devam ediyorum Günün Kristali: Yakut Günün Rengi: Kırmızı Başak Burcu Yaşamınızda ancak belirsizlikler den kurtuluyorsunuz Meslek ve aile yaşamınızda olumlu gelişmelerle rahatlayacak ve kendinizi daha iyi ifade etme imkanını bulabileceksinizÜzerinizden büyük bir önem kalkmışçasına özgür hissedecek ve karşılaştığınız güzellikleri en iyi şekilde değerlendirebileceksinizBekar Başak’lar özel yaşamınızda ilgi duyduğunuz insanla güzel bir tesadüf yaşayabilir ve bunu devam ettirek aşka dürüst yürüyebilirsiniz Günün Olumlaması: Yaşamımı baştan keşfettiğim şekillendirdiğim fazla özel zamanlardayım Sevgiyle aşkla inançla ilerliyor eskiye ait tüm rahatsızlıklarımı yaşamımdan çıkarıyorum Günün Kristali: Azurit Günün Rengi: Kırmızı Terazi Burcu Gökyüzü aşk hayatınızda yaşanacak süpriz gelişmelere işare etmekte Bir beraberliğiniz yoksa aşk kapınızı çalabilir beraberliği devamlı ve başkalarının sebep olduğu problemler yaşayanlar ise, Sevdiğiniz insanın fedakarca davranışları ve hatasını anlayarak içtenlikle özür dilemesi ile ilişkinizi sağlam temeller üzerine oturtabileceksiniz Iş hayatınızda ise ani değişimler laf konusu olabilirKorkmayın yaşanacak etkiler sizler için olumlu olacaktır Günün Olumlaması: Günün Olumlaması: Ruhumu sabırla bilgimi eğitimle aşkımı emekle besliyorum Dinç alışkanlıklar ediniyor tüm zararlı alışkanlıklarımdan kolaylıkla uzaklaşıyor ve arınıyorum Günün Kristali: Topaz Günün Rengi: Aydınlık Kırmızı Akrep Burcu Bugün iş hayatınızda mesai arkadaşlarınızın bazıları ile insanlarla son derece harmoni içinde olurken bazılarıyla da en ince ayrıntısına kadar zıt düşeceksiniz Bu süreçte karşılaşacağınız zorlukları çözmek veya yok saymak size kalmışBenim tavsiyem zorlukları akılcı bir şekilde ele alıp çözmeniz yönünde olacaktırBunun için zihninizi yeni fikirlere açın ve kesinlikle istikrarlı tavırlar sergileyinÖzel yaşamınızda ise eviniz ve aile yakınlarınızla ilgili rahatsızlık duyduğunuz çözüme kavuşturmanız gereken konuları koyulmak için motivasyonunuzu yükseltiyorBu dönemde fazla iyimser davranmaktan kaçınınGerçekleri görerek hareket edin onları kırmamak adına yapmanız gerekenin çok üzerinde sorumluluk yüklenmeniz mümkündür Günün Olumlaması: Kendi kararlarımı en ulu hayrıma olacak şekilde adaletli bir şekilde uyguluyor, Doğrularımdan vazgeçmeden kimseyi incitmeyecek hasar vermeyecek haliyle sahipleniyorum Özümden gelen sese kulak veriyor yüksek zekamla birleştirerek hayat yolunda kuvvetli bir şekilde ilerlemeye devam ediyorum Günün Kristali: Pirit Günün Rengi: Kırmızı Yay Burcu Gökyüzü bugün iş hayatınızda tehlike almaktan kaçınmanız için uyarıyor sizleri Özellikle de yeni tanıdığınız insanların manzara ve tekliflerine dikkat edinBugün ayrıntılara ağırlık vermeniz büyük bir sıkıntının içine girmekten kurtarabilir sizleriÖzel yaşamınızda ise evli çocuklarınızın eşleri ile olan problemleri size de yansıyabilirOlabildiğince adaletli olmalı yok edici yok yapıcı bir tutum içinde olmalısınızBekar Yay’lar beklenmedik bir telefon mesaj aşk hayatınızda ani gelişen olaylara sebep olabilir Günün Olumlaması: Gözlerimi açıp yepyeni bir sabaha sağlıkla uyanmanın verdiği kolaylık sevdiklerimle bir arada olmanın şükrü, Yeteneklerim bedenim ve bana sunulan sayısız nimetin güzelliklerinin farkına varıyor ve tüm kalbimle şükrederek tüm negatif us ve etkileri kendimden uzaklaştırıyorum Günün Kristali: Ay taşı Günün Rengi: Kırmızı Oğlak Burcu Gökyüzünün sizlere mesajı üzerinizdeki ağırlıklardan silkinin ve yaşama sıkı sıkı bağlanın Başkalarının sebep olduğu negatif olaylar peşi sıra bir takım engelleri yaşamanıza sebep olmuş olsa da dün dündür bugün bugün diyebilmelisinizGeçmişte yaşanan hatalar zorluklar yargı etmediğiniz olaylar bugün sizi engellemeye devam etmemeli buna müsade vermemelisinizYaşam akıp gidiyor kendinizi toplayın sıkı bir alıştırma temposuna girin ve için bir adım atın gerisi kendiliğinden gelecektir Özel yaşamınızda ise eşinize olan sevginizi göstermekten çekinmeyin ilk adımı atan siz olun… Günün Olumlaması: Hatalarımı seviyorum, ruhumu eğitip geliştirmeme katkıda bulundukları için Düşmanlarıma teşekkür ediyorum özüme dönüp, kendimi keşfedip yenilenmeme tezgâhtar oldukları, beni güçlendirdikleri, savaşmayı ve kendimle barışmayı, sevgime daha da kuvvetli bir şekilde sahip çıkmam gerektiğini fark etmemi sağladıkları için Rabbim sanateşekkür ediyorum, dinç bir bedenle beni dünyaya gönderip nimetlerinle mükafatlandırdığın için Günün Kristali: Zümrüt Günün Rengi: Kırmızı Kova Burcu Bugün sabah saatlerinde yapacağınız iş görüşmeleri olumlu etkileri de beraberinde getirecektir Uzun vadeli kararlı başarıların altına imzanızı gururla atabilirsinizİnsancıl yönünüz ve uzlaşmacı tavrınız sizi kazançlı çıkaracakAşk hayatınızda da olumlu enerjiniz doğru uyarı çekecek kırgınlıklara ast kısa sureli ayrılıklarınızı barışla devam ettireceksiniz Duygularınıza aynı tesir ile karşılık bulmuş olmak sizleri heyecanlandıracak ve birlikte olduğunuz insana daha da yakınlaşmanızı sağlayacak… Günün Olumlaması: Sözlerimi ruhumdan gelen fısıltıların doğrultusunda seçiyor ve ifade ediyorum Böylelikle isteklerimi gerçekleştirebilecek enerjileri kendime çekiyor, bütünün hayrına katkıda bulunuyor, kendi payıma düşeni de sevgiyle kabul ediyorum Günün Kristali: Krizopras Günün Rengi: Kırmızı Balık Burcu Gökyüzü bugün isteklerinizi yoklama altında tutmanız için uyarıyor sizleri Özellikle de harcamalar konusunda! Arkadaşlarınızın etkisi aşağı kalarak kendinizi tedirgin bir ödeme yükünün altına sokabilirsinizFedakarlık dostluk manâlı fakat sahiden güvendiğiniz dostlarla dostluk arasındaki kavramı iyi ayırt edebilmelisinizÖzel yaşamınızda ise beraber olduğunuz insanın sizden daha artı ilgi görmek istemesini hatalı anlamamalı ilişkinizin daha da güçlenmesi için ona daha yakın olmaya çaba göstermelisiniz Günün Olumlaması: Aklımı ilimle, yüreğimi inançla zenginleştirebilmiş olmanın şükründeyim Düşünüyor, üretiyor, kolaylıkla öğrenerek sürekli gelişiyorumMesleğimde başarıyı yakalıyor ve durmadan yenilenerek, bedenselmanevi bolluk batmış kazançlar elde ediyorumİlahi adalete güveniyor, adaletsizlik yapmıyor, haklarıma da sahip çıkıyorumEvrenin güzelliklerini keşfediyor, yaşamımda onlara severek yer veriyorum Günün Kristali: Yeşil Akik Günün Rengi: Kırmızı Genişletmek için tıkla