Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

23 nisan Ataturk şiirleri

23 nisan Ataturk şiirleri
0
214

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
23 nisan ve ataturk şiirleri

images23nisanataturksiirleri5aee10bed0345

23 NİSAN ve ATATURK

Duşmanlar sardı yurdu
Ataturk Onder Oldu
Bir oldu butun millet
Millet Meclisini kurdu

Oğrendik 23 Nisan
Yurdumuzun temeli
Ulkemizi yukseltmek
Hepimizin emeli

Ataturkten armağan
Bu buyuk bayram
Dunya cocuklarıyla
Kutlarız her zaman

Gulumser AKHARMAN

BANA ATATURKU ANLAT 23 Nisan şiiri

Birgun dedemin yanına oturdum,
Gozlerim huzum doluydu
Neyin var yavrum dedi bana,
Ataturku neden goremedim dedim

Sen, Cumhuriyet cocuğusun dedi
Ozgurce ne fes alıyorsun bu memlekette
Şehidimizin kanıyla yoğrulan Turk bayrağının altında,
Meydan okuyorsun Atanın devrimleriyle tum dunyaya

Kırlarda ozgurce koşabiliyorsan,
Turkce okuyor, Turkce yazıyorsun,
Kız erkek ayrımı yapılmaksızın,
Cağdaşlık yolunda eğitim alıyorsun

Anlayamadım dedeceğimm dedim,
Şimdi onu gormuşmu oldum
Evet dedi fani ataturkun armağan ettiği
Ozgurluk, uygarlıkla buyuyen gercek Ataturku gordun

Selda YILDIZHAN

Similar threads

23 Nisan'ı cocuklara bayram olarak hediye eden Ulu Onder Ataturk icin yazılmış birbirinden guzel Ataturk şiirleri 23 NİSAN Doğmadan guneşin 23 Nisan, Karanlık geceler sabah olmadı , Umitsiz gozlerle beklerken vatan, Işığın bir turlu yurda doğmadı Yıllarca gulmedi yıldızla hilal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
4 Kıtalık 23 Nisan Şiirleri 23 Nisan şiirleri arasından secdiğimiz 4 kıtalık şiirleri sizler icin sayfamızda paylaşıyoruzUlkemizdeki ve tum dunyadaki cocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Cocuk Bayramı Kutlu Olsun 23 Nisan Kurulan bu Cumhuriyet doğarken Bedelini yetim kalarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Anasıfı oğrencilerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramı icin, ezberliyebileceği kısa 23 Nisan şiirleri 23 NİSAN Dun sabah anneciğim Operek, dedi: Uyan Bugun senin bayramın, Kalk, bak suslendi her yan Baktım her taraf suslu, Sokaklar dolu insan Dedim: Anne bu neden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Ataturk ve 23 nisan şiirleri KIsa Bugun 23 Nisan Ulusal Egemenliğin, Semboludur bu bayram, Seviniriz, coşarız, Bugun 23 Nisan Butun ilkelerinden, Ayrılmadık hic bir an, Bu da olsun bizlerden, Ataturk’e armağan Birkan Soylu Hoş Geldin 23 Nisan Bugun cocuk gunudur, Dunyanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
221
23 Nisan Şiirleri Kısa Ve Guzel Şiirler 23 Nian Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramı ŞiirleriKolay ezberlenebilecek Kısa 23 Nisan Şiirleri Bugun 23 Nisan En guzel şiirleri, Okuyalım bu bayram, Sevinelim coşalım, Bugun 23 Nisan İşte neşe işte haz, Bundan unlu gun olmaz, Bu ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,497Konular
982,558Mesajlar
30,298Kullanıcılar
Üst Alt