Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

23 nisan öğrenci konuşma metni

23 nisan öğrenci konuşma metni
0
139

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
23 Nisan Öğrenci Konuşma metni
23 Nisan Öğrenci Konuşması
23 Nisan Konuşma Metni

ATA'M,

Borçluyum demiyorum sana Atam, borcumu ödeyemem Sadece bütün kalbimle bir çocuğun kalbine sığabilecek tüm sevileri önüne koyup teşekkür ediyorum, neslimi başlattığın için, beni çocuk gibi değil de insan gibi gördüğün için

Ben Türk çocuğuyum, senin bana itimat ettiğin, şehidimin kanıyla sulanan toprağın mirasçısıyım Ben geleceğim, ben umudum, ben Türk genciyim Ben, senin bana itimat ettiğin toprağın sahibiyim

Seni birincil gördüğüm günü anımsıyorum Annemin elini sıkı sıkı tuttuğum, tebeşir kokulu sınıfıma adım attığım birincil gün Resmini görmüştüm; ama önce gözlerini Öylesine güzel öylesine derin şu anda pek iyi anlıyorum fakat bununla ne seslenmek istediğini

23 Nisanda o kadar hoş duyuyorum oysa sesini

Sabahtan sınıfıma girip sırama oturunca senin yüzüne bakmayı seviyorum
Kendime daha bir inanıyorum Sana her baktığımda bana güvendiğini biliyorum Damarlarımda taşıdığım kanın hakkını vermeliyim Çünkü hep duyuyorum! Sizler yeni Türkiyenin genç evlatları, yorulsanız zeka beni peşine düşüp takip edeceksiniz diyorsun
Beni sevdiğini biliyorum en önemlisi Sevginin en tatlısını doya doya hissediyorum Çalışmayı seviyorum sayende kurduğu Cumhuriyeti ilerletmenin benim görevim olduğunu biliyorum çünkü Diyorum oysa; kendi kendime, iyiliklerim keşkelerimden çok daha artı olmalı Bu satırları yazan ellerim bir gün not defterime öğrencilerin notlarını yazan bir öğretmenin elleri olabildiğine inanıyorum Sevgiyi ve barışı insan tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendine şiddet bulacaktır Diyorsun

Ben bir Türk çocuğu olmaktan kibir duyuyorum
Fazla çalışacağım Atam, bana itimat ettiğin bu dünyalar güzeli vatana kanımın son damlasına kadar bekçilik edeceğime söz veriyorum Sevgiye ve barışa, umuda,hedef edinmeye sana baktıkça daha çok inanacağım Atam İnan Atam Türk çocuğunun senin izinde ve elinde beraber bir vatanın hoş bir dünyanın devamını sağlayacak değin gücü vardır

seçme parça *

858,523Konular
981,301Mesajlar
31,156Kullanıcılar
ozge_571tlSon üye
Üst Alt