Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

23 Nisan şiirleri ben bir cocuğum

23 Nisan şiirleri ben bir cocuğum
0
173

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ben bir cocuğum…

Ben bir cocuğum,
İran’ da okula gidemeyen,
Afrika’da aclıktan olen,
Irak’ta savaşta gizlenen…

Ben bir cocuğum,
İngiltere’de beyaz, Amerika’da zenciyim,
Fransa’da zengin, Kazakistan’da fakirim,
Ama her yerde sevgi dolu benim yureğim…

Ben bir cocuğum,
Her yerde aynı yuzum,
Kimi yerde zengin kimi yerde yoksulum,
Ama dinleyin beni, ben her yerde masumum…

Ben bir cocuğum,
Hicbir şeye aldırmaz yurekten severim,
Irkcılık yapmam bunun yanlış olduğunu bilirim,
Dunya’da bir gun de bizim olsun isterim…

Ben bir Turk cocuğuyum,
Tum cocukları sever kardeşim sayarım,
Gelin ulkeme 23 Nisan’ı kutlayalım,
Bugun bizim, Dunya’ya sesimizi duyuralım,

Ben bir Turk cocuğuyum,
Ezelden ebede Atam’ın izindeyim,
23 Nisan’ı veren Atam’a,
Cok teşekkur ederim…

MUHAMMED ALİ KURTARAN

Similar threads

23 NİSAN Yurdu koruyan, Yarını kuran, Sen ol cocuğum Eskiyi unut, Yeni yolu tut, Turkluğe umut, Sen ol cocuğum Bizi kurtaran, Ondere inan, Sozunu tutan, Sen ol cocuğum Kucuksun bugun, Yarın buyursun, Her işte ustun Sen ol cocuğum, Calışıp oğren, Her şeyi bilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
23 Nisan Şiirleri ALT :wwwupluploads23nisan8423623nisan84236ALT 5 Kıtalık 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve cocuk bayramı şiirleri 23 Nisan Egemenlik ulusun olduğu gunden beri, her gun daha cok artan coşkuyla yaşıyoruz, gozlerin kamaşıyor gururdan TURK MİLLETİ, asırları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
210
23 Nisan Şiirleri Sizler icin birbirinden guzel 23 Nisan şiirlerini bir araya getirdim umarım guzel bir arşiv olur 23 Nisan Bu gun 23 Nisan Ataturkden armağan Neseyle doluyor insan Ne mutlu 23Nisan 23 Nisanda herkez sevinir helede cocuklar Bu gun bizim bayramımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
23 Nisan şiirleri 23 Nisanla ilgili şiirler images23nisanileilgilisiir5aedc11edb073 23 NİSAN Sanki her tarafta var bir duğun Cunku, en şerefli en mutlu gun Bugun yirmi uc Nisan, Hep neşeyle doluyor insan İşte, bugun bir meclis kuruldu, Sonra hemen padişah kovuldu Bugun yirmi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
En guzel 23 Nisan şiirlerini sizler icin sayfamızda bir araya getirmeye calıştık kısa ezberlenmesi cok kolay 23 Nisan şiirleir arıyorsanız aşağıdaki şiirleri beğeneceksiniz 23 Nisan Kucak dolusu sevgiler Ataturk’e gonulden Bayram geldi coşalım Sevinelim yurekten Bayraklar elimizde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
240
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,555Kullanıcılar
Üst Alt