Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

23 Nisan Tatili Kaç Gün Sürecek?

0
98

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90

Merakla beklenen Milli Bağımsızlık ve Çocuk Bayramı 23 Nisan ’ın okullarda kaç gün süreceği ile ilgili açıklamanın yapıldığını söyleyebiliriz Milli eğitim bakanlığı göre açıklanan bilgilere kadar 23 Nisanın ardın her yıl 24 Nisan tatil ediliyordu bu sene edilmeyecek niçin mi isterseniz açıklamanın detaylarına birlikte bakalım Ulusal eğitim Bakanlığı ’ndan okulların tatili ile ilgili son bir izah etme yapıldığını söyleyelim ve bu açıklama şu şekilde Her yıl olduğu gibi bu senede 23 Nisan devlete ait tatil Fakat bu sene 24 Nisan Cuma günü tatil olmayacak Öğrencilere ve memurlara 24 Nisan da tatil değil çünkü zaten diğer iki gün tatil olduğundan nedeniyle 24 Nisan tatili ertelenmiş gibi sayılıyor

23 Nisan ’a kısa bir vakit kaldı 24 Nisan cuma günü okullar tatil mi diye merak eden öğrencilere MEB en net bir yanıt verdi 24 Nisanda okullar tatil olmadığını söyledi Ulusal Eğitim Bakanı Nabi Avcı 23 Nisan ’da devlete ait tatil yapacak öğrencilerin 24 Nisan cuma günü okulda derslerine devam edeceğini söyledi Yani 24 Nisan ’da mektep öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri 24 Nisan ’da eğitime devam edecek 23 Nisan yaklaşırken öğrenciler de her yıl olduğu gibi bu sene de 24 Nisan ’ın tatil olacağı beklentisi içindeydi 2019 yılında Milli Eğitim Bakanlığı 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı ’nda mektep öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerin tatil olduğunu açıklamış ama 24 Nisan ’da liselerde eğitime devam edileceğini duyurmuştu Bu yıl ise Milli Eğitim Bakanlığı 20192019 Iş Takvimi ’ne tarafından de 23 Nisan Perşembe günü resmi tatil dahilinde olduğunu görebilmekteyiz Bakanlık yetkilileri de 24 Nisan ’ın tatil olmadığını resmi yollarda bunu doğrulanacağını söyledi 26 Temmuz 2019 ’te Devlete Ait gazete ’de yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı ’nın ‘Mektep Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği ’nde resmi tatil günlerinin Milli Bayram ve Genel Tatiller Hakkında Kanun ile belirlendiği hatırlatılarak zorunlu bilgilerin verileceğini söylediler Bu takvime tarafından de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ’nın olduğu gün resmen tatil oysa 24 Nisan tatil olmadığını söylemeliyiz Öğrencilerin bu habere pek sevindiği söylenemez *

858,461Konular
981,109Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt