Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

23 Nisan Tatili Kac Gun Surecek?

0
125

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0

images23nisantatilikacgunsurecek5ad10c8000fb6

Merakla beklenen Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramı 23 Nisan’ın okullarda kac gun sureceği ile ilgili acıklamanın yapıldığını soyleyebiliriz Milli eğitim bakanlığı tarafından acıklanan bilgilere gore 23 Nisanın ardın her yıl 24 Nisan tatil ediliyordu bu yıl edilmeyecek neden mi isterseniz acıklamanın detaylarına birlikte bakalım Milli eğitim Bakanlığı’ndan okulların tatili ile ilgili son bir acıklama yapıldığını soyleyelim ve bu acıklama şu şekilde Her yıl olduğu gibi bu senede 23 Nisan resmi tatil Ama bu yıl 24 Nisan Cuma gunu tatil olmayacak Oğrencilere ve memurlara 24 Nisan da tatil yok cunku zaten diğer iki gun tatil olduğundan dolayı 24 Nisan tatili ertelenmiş gibi sayılıyor

23 Nisan’a kısa bir zaman kaldı 24 Nisan cuma gunu okullar tatil mi diye merak eden oğrencilere MEB en net bir yanıt verdi 24 Nisanda okullar tatil olmadığını soyledi Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı 23 Nisan’da resmi tatil yapacak oğrencilerin 24 Nisan cuma gunu okulda derslerine devam edeceğini soyledi Yani 24 Nisan’da okul oncesi, ilkokul, ortaokul ve lise oğrencileri 24 Nisan’da eğitime devam edecek 23 Nisan yaklaşırken oğrenciler de her yıl olduğu gibi bu sene de 24 Nisan’ın tatil olacağı beklentisi icindeydi 2019 yılında Milli Eğitim Bakanlığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramı’nda okul oncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerin tatil olduğunu acıklamış fakat 24 Nisan’da liselerde eğitime devam edileceğini duyurmuştu Bu yıl ise Milli Eğitim Bakanlığı 20192019 İş Takvimi’ne gore de 23 Nisan Perşembe gunu resmi tatil kapsamında olduğunu gorebilmekteyiz Bakanlık yetkilileri de 24 Nisan’ın tatil olmadığını resmi yollarda bunu doğrulanacağını soyledi 26 Temmuz 2019’te Resmi gazete’de yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘Okul Oncesi Eğitim ve İlkoğretim Kurumları Yonetmeliği’nde resmi tatil gunlerinin Ulusal Bayram ve Genel Tatiller Hakkında Kanun ile belirlendiği hatırlatılarak gerekli bilgilerin verileceğini soylediler Bu takvime gore de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramı’nın olduğu gun resmi olarak tatil ancak 24 Nisan tatil olmadığını soylemeliyiz Oğrencilerin bu habere pek sevindiği soylenemez

858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt