Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

24 kasım öğretmenler günü için mesajlar

24 kasım öğretmenler günü için mesajlar
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
24 kasım öğretmenler günü için mesajlar Yakında Olacak Olan öğretmenler günü için mesajalr arıyorum O günden önce öğretmenlerime mesaj atmak istiyorum da24kasimogretmenlergunuicinmesajlar5c59f9e267373alt :D Big Grin :D  

Similar threads

öğretmenler günü için kutlama mesajları gerekli ivedi Kızlar 24 kasım öğretmenler gününe uygun kutlama mesajları arıyorum Öğretmenlerime değişik anma mesajları atmak istiyorum takviye edecek biri var mı?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
24 kasım hakkında kısa ve öz sözler var mı 24 kasım öğretmenler günü ile ilgil güzel ve manalı, veciz sözler var mı forumunuzda ? Yahut eğer bulabilir misiniz ?24kasimhakkindaozlusozlervarmi5c59f3f1014b5alt :D Big Grin :D  
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Öğretmenler Günü İçin Süper Mesajlar Burada Bu konu; öğretmenler günü için süper mesajlar hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, yakında olacak olan öğretmenler günü için face sayfanızdan paylaşabileceğiniz, görüştüğünüz öğretmenlerinize cep telefonunuzdan atabileceğiniz, twitterdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Çok gülünç mesajlar arıyorum doğum günü için Arkadaşımın doğumgünü yaklaşıyor kutluycaz fakat ona koomik mesajlar atmak istiyorum gün içinde takviye edermisinizcokkomikmesajlarariyorumdogumgunuicin5c59e57c00d5aalt :D Big Grin :D  
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
24 kasım öğretmenler günü ile alakalı yazı arıyorum Öğretmenler gününde bu sene görev aldım ve kısa bir kompozişsyon yazmam gerekli Bana bu konuda yardımcı olup kısa bir öğretmenler günü yazı örneği verebilirmisiniz ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt