iltasyazilim
FD Üye
Öğretmenler Gününe Özel Güzel Skeçler 2019
ÖĞRETMEN : Sayın veliler okulumuzun 5A sınıfı veli toplantısına hoş geldiniz Derhal sırayla gelip çocuklarınızın durumunu benden öğrenebilirsiniz Evet siz buyrun önce
ALİ BEY : Hocam ben Hatice'nin babasıyım
HOCA : Aa,aramak siz Hatice'nin babasısınız ha ? Kızınız derslerde hep konuşuyor efenim
ALİ BEY : Ah, ah hocam, siz bir de annesini görseniz, evlendiğim günden beri daha hiç susmadı
VELİ BEY : Hocam ben Ziya'nın babasıyım
ÖĞRETMEN : Ha şu kopyacı Ziya Beyefendi çocuğunuz her zaman kopya çekiyor
VELİ BEY : Ama hocam nerden biliyorsunuz? Şayet arkadaşı bizimkinden kopya çekiyordur
ÖĞRETMEN : Olası değil Arkadaşı sorduğum bir sorunun cevap kısmına Bilmiyorumdiye yazmış, ziya Ben de bilmiyorumdiye yazmış
VELİ BEY : Haaaaaaa!
AHMET BEY : Hocam bizim Gülsüm nasıl?
ÖĞRETMEN : Kızınız çok yalan söylüyor
AHMET BEY : Lakin benim kızım yalan söylemez
ÖĞRETMEN : Bakm beyefendi, geçen gün bana telofon geldi Telofondaki ses Hocam Gülsüm çok hasta, yarın okula gelmiyecekdedi Ben Peki gelmesin lakin siz kimsiniz?diye sorunca, telefondaki ses ne dese beğenirsiniz!Şey, ben babam öğretmenim!
AHMET BEY : Hocam çocuklara çok görev veriyorsunuz
ÖĞRETMEN : Bunu da nerden çıkarttınız?
AYDIN BEY : Nereden olacak, oğlum atama gerçekleştirmek için bir sekreter tuttu
AYŞE HANIM : Hocam biz Emine'nin anne ve babasıyız
HOCA : Ooo, Emine çok akıllı bir öğrenci
AYŞE HANIM : Böylece mi ,bey görüyor musun, kızımız zekasını benden almış
TAHİR BEY : Ondan hiç şüphem değil! Çünkü benim zekam uygun duruyor
ZEHRA HANIM : Hocam Kemal nasıl?
HOCA : Ödevlerini kesintisiz yanlış yapıyor
ZEHRA HANIM : Ah hocam, pek da söylüyorum babasına, Bırak da çocuk ödevlerini kendisi yapsındiye Fakat dinlemiyor ancak
CEMİL BEY : Hocam bizim erkek çocuk sizin çok tutarsız bir öğretmen olduğunuzu söylüyor
ÖĞRETMEN : Ne çağırmak bu?
CEMİL BEY : Bir dediğininiz bir dediğinizi tutmuyormuş Bir gün, beş ile beşi toplarsak on eder, diğer bir gün de, altı ile dördü toplarsak 10 eder, diyormuşsunuz Dün de üç ile yediyi toplarsak 10 eder demişsiniz Çocuk bunun hangisine inanacak Allaşkına
METİN BEY : Hocam Kerim'in durumu nasıl?
HOCA : Fazla kötü, siz bunu okutmayın boş yere
METİN BEY : Niye ?
HOCA : Niye olacak ,geçen gün Türkiye'nin başkenti nere, diye sordum, Türkiyenin başkenti Payas'tır dedi
METİN BEY : Vay eşek herif vay Valla hocam, inanın böylece da anlattım Türkiye'nin başkenti Dörtyol'durdiye *
ÖĞRETMEN : Sayın veliler okulumuzun 5A sınıfı veli toplantısına hoş geldiniz Derhal sırayla gelip çocuklarınızın durumunu benden öğrenebilirsiniz Evet siz buyrun önce
ALİ BEY : Hocam ben Hatice'nin babasıyım
HOCA : Aa,aramak siz Hatice'nin babasısınız ha ? Kızınız derslerde hep konuşuyor efenim
ALİ BEY : Ah, ah hocam, siz bir de annesini görseniz, evlendiğim günden beri daha hiç susmadı
VELİ BEY : Hocam ben Ziya'nın babasıyım
ÖĞRETMEN : Ha şu kopyacı Ziya Beyefendi çocuğunuz her zaman kopya çekiyor
VELİ BEY : Ama hocam nerden biliyorsunuz? Şayet arkadaşı bizimkinden kopya çekiyordur
ÖĞRETMEN : Olası değil Arkadaşı sorduğum bir sorunun cevap kısmına Bilmiyorumdiye yazmış, ziya Ben de bilmiyorumdiye yazmış
VELİ BEY : Haaaaaaa!
AHMET BEY : Hocam bizim Gülsüm nasıl?
ÖĞRETMEN : Kızınız çok yalan söylüyor
AHMET BEY : Lakin benim kızım yalan söylemez
ÖĞRETMEN : Bakm beyefendi, geçen gün bana telofon geldi Telofondaki ses Hocam Gülsüm çok hasta, yarın okula gelmiyecekdedi Ben Peki gelmesin lakin siz kimsiniz?diye sorunca, telefondaki ses ne dese beğenirsiniz!Şey, ben babam öğretmenim!
AHMET BEY : Hocam çocuklara çok görev veriyorsunuz
ÖĞRETMEN : Bunu da nerden çıkarttınız?
AYDIN BEY : Nereden olacak, oğlum atama gerçekleştirmek için bir sekreter tuttu
AYŞE HANIM : Hocam biz Emine'nin anne ve babasıyız
HOCA : Ooo, Emine çok akıllı bir öğrenci
AYŞE HANIM : Böylece mi ,bey görüyor musun, kızımız zekasını benden almış
TAHİR BEY : Ondan hiç şüphem değil! Çünkü benim zekam uygun duruyor
ZEHRA HANIM : Hocam Kemal nasıl?
HOCA : Ödevlerini kesintisiz yanlış yapıyor
ZEHRA HANIM : Ah hocam, pek da söylüyorum babasına, Bırak da çocuk ödevlerini kendisi yapsındiye Fakat dinlemiyor ancak
CEMİL BEY : Hocam bizim erkek çocuk sizin çok tutarsız bir öğretmen olduğunuzu söylüyor
ÖĞRETMEN : Ne çağırmak bu?
CEMİL BEY : Bir dediğininiz bir dediğinizi tutmuyormuş Bir gün, beş ile beşi toplarsak on eder, diğer bir gün de, altı ile dördü toplarsak 10 eder, diyormuşsunuz Dün de üç ile yediyi toplarsak 10 eder demişsiniz Çocuk bunun hangisine inanacak Allaşkına
METİN BEY : Hocam Kerim'in durumu nasıl?
HOCA : Fazla kötü, siz bunu okutmayın boş yere
METİN BEY : Niye ?
HOCA : Niye olacak ,geçen gün Türkiye'nin başkenti nere, diye sordum, Türkiyenin başkenti Payas'tır dedi
METİN BEY : Vay eşek herif vay Valla hocam, inanın böylece da anlattım Türkiye'nin başkenti Dörtyol'durdiye *