Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

24 Kasım Öğretmenler Günü Sözleri

24 Kasım Öğretmenler Günü Sözleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
24 Kasım Öğretmenler Günü Özel Sözler

Hoca kandile benzer Kendini tüketerek başkalarına ışık verir (Rufini)

Dünyada her şeye bir bedel biçilir Lakin öğretmenin eserine bedel biçilemez Onun eseri hem her şeydir ve hem de hiçbir şeydir (Socrates)

Herkesi parlatmak isteyen öğretmenler, mum gibi erimeğe razı olmalıdır (Cenap Şahabettin)

İyi bir öğretmen, kendini yavaş yavaş boşboğaz yapabilen biridir (T J Carruthers)

Dünyada işlenmesi kuvvet üç şey vardır: Elmas, çelik, insan ruhu (Benjamin Franklin)

Bana bir harf öğretenin kölesi olurum (HzAli)

Hoca nasılsa sınıf da öyledir (Alman atasözü)

Heykeltıraş mermere ne ise, hoca de çocuğa odur (Atasözü)

Yeryüzünde öğretmenlikten başka şerefli bir meslek tanımıyorum (Diyojen)

Ulusları kurtaranlar yalnız ve oysa öğretmenlerdir
Dünyanın her yanında öğretmenler, insan topluluğunun en fedakâr ve en değerli varlığıdır
Öğretmen bir sanatkârdır, yarının temelini o attığı gibi, kıymetli karakter hamuruna da biçim verir

Öğretmenler, yeni tür sizin eseriniz olacaktır

Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir

Öğretmen, geçmişin öğreticisi, geleceğin kurucusudur

Toplumların medenilik düzeyi, öğretmene verdiği değerle ölçülür

Geleceğin güvencesi eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır
Toplumun düşmanı cahillik, cehaletin düşmanı öğretmenlerdir (Atatürk)

Milletleri kurtaranlar yalnız ve oysa öğretmenlerdir (Atatürk)

Öğretmenler!Sarsılmaz imanla sizi izleyeceğiz ve karşılaştığınız tüm engelleri kaldıracağız (Atatürk)

Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır (Atatürk)

Dünyanın her uygun öğretmenler, toplumun en fedakar ve saygıdeğer insanlarıdır (Atatürk)

Öğretmenler bir milleti kurtaran en büyük unsurlardır (Atatürk)

Yeni cins en büyük cumhuriyetçilik dersini bugünkü öğretmenler topluluğundan ve onların yetiştirecekleri öğretmenlerden alacaktır (Atatürk)

Hoca, taze ruhları işleyen ustadır Nesiller yaratır; ülkeler değil, gönüller fetheder(Arif Hikmet Par)

Benim başlıca anlatılacak yanım öğretmenliğimdir Topluma, milletime ben, öğretmenlik yapabiliyorsam, beni onunla anlatın Yoksa kazandığım zaferler, yaptığım öbür işlerle beni anlatmanız böylece manâlı değildir (Atatürk)

*

858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt