iltasyazilim
FD Üye
Evet arkadaşlar maalesef durumum bu isterseniz ilk önce kendimden birazcık bahsedeyim Ben 24 yaşında üniversite son sınıftayım Gözlerimi dünyaya köyde açtım ilkokulu köyde okuduktan daha sonra ailem gerçekte beni okutmak istemedi ama ben cebren okumaya direndim neyse 4000 nüfüslu minik bir kasabada meslek lisesine yazıldım orada yatılı okudum Dediğim gibi kasaba zaten küçük ve derslik full erkek yani o zamanlar birisini sevme ihtimalim bile yoktu Daha Sonra lise bitti ailem beni yine yanında çağırdı Ben üni okumak için dayattım bağlı üniye gitmek zordu fakat ben kendi alanımla ilgili bir yer kazanmıştım Ailem bundan böyle beni okutamayacağını gitmek istersem kendi başımın çaresine bakmam gerektiğini söyledi bende keza okudum ayrıca çalıştım ünide kuvvet oldu yan aşka ayıracak fazla zamanım da yoktu haliyle fakat 12 kez denedim şansımı lakin nedense olumsuz cevaplar aldım kızlardan doğrusu köyde doğup büyüdüm lakin pozitif içime kapanık birisi değilim dost olarak onlarla gayet iyi anlaşırım fakat iş arkadaşlığın ötesine geçince nedense olmuyor hatalı anlamayın tipimde bir sorun olduğunu düşünmüyorum küçükken fazla iştahlıydım çok kiloluydum fakat liseden sonra epey zayıfladım yüzüm de güzeldir ama bir türlü kız arkadaşım değilbenden daha az yakışıklı arkadaşlarım nedense senede bir kız arkadaşla ayrılıp çıkıyor fakat 4 senede bende daha siftah değil hata nerede anlamadım ancak Birincil başlarda bunu da kafama takmazdım aman olursa olur olmazsa olmaz günün birinde mutlaka olacak diye düşünürdüm fakat yaş ilerledikçe eksikliğini hissediyorum
Ve esas noktaya gelelim dedim ya seneye mektep bitecek bizim de sülale biraz kalabalıktır Uzaktan bir akrabamızın doğru bir şirkette işe başlayacağım hatalı anlamayın maksimum en az ücret alırım 8 kardeşiz ve en ufak benim abilerim ablalarım köyde oldukları için fazla erken evlendi çocukları okula bile başladı Bana da baskı geliyor ivedi okulunu bitir ya kendin bi kız bul yada biz buradan birini buluruz sana evlendiririz diyorlar ben bu gidişle bulamam ve muhtemel seneye de ailemin bulacağı birisiyle evlenmek zorunda kalacağım hatalı anlamayın senin iraden değil mu diyeceksiniz lakin bizde 20 yaş izaç için çok geçtir ben artık bu baskıya dayanamıyorum ve dediğim gibi muhtemelen seneye evlenecem İyi hoş da daha içten doğru bir kızın elini bile tutamamışken aşkı tadamamışken birisiyle evlenmek doğrusu asap bozucu bende isterim sevdiğim bir kızla gezip tozmak onunla sinemaya gitmek ona sürprizler yapmak ama değil 0 elde var 0
Bu konuda yardım edin arkadaşlar psikolojim bozuk uzman bir takviye almayı düşünüyorum 24 yaşına gelip de hiç kız arkadaşımın olmayışı fiilen sinirlerimi bozuyor azıcık uzun oldu fakat kusura da bakmayın
Ve esas noktaya gelelim dedim ya seneye mektep bitecek bizim de sülale biraz kalabalıktır Uzaktan bir akrabamızın doğru bir şirkette işe başlayacağım hatalı anlamayın maksimum en az ücret alırım 8 kardeşiz ve en ufak benim abilerim ablalarım köyde oldukları için fazla erken evlendi çocukları okula bile başladı Bana da baskı geliyor ivedi okulunu bitir ya kendin bi kız bul yada biz buradan birini buluruz sana evlendiririz diyorlar ben bu gidişle bulamam ve muhtemel seneye de ailemin bulacağı birisiyle evlenmek zorunda kalacağım hatalı anlamayın senin iraden değil mu diyeceksiniz lakin bizde 20 yaş izaç için çok geçtir ben artık bu baskıya dayanamıyorum ve dediğim gibi muhtemelen seneye evlenecem İyi hoş da daha içten doğru bir kızın elini bile tutamamışken aşkı tadamamışken birisiyle evlenmek doğrusu asap bozucu bende isterim sevdiğim bir kızla gezip tozmak onunla sinemaya gitmek ona sürprizler yapmak ama değil 0 elde var 0
Bu konuda yardım edin arkadaşlar psikolojim bozuk uzman bir takviye almayı düşünüyorum 24 yaşına gelip de hiç kız arkadaşımın olmayışı fiilen sinirlerimi bozuyor azıcık uzun oldu fakat kusura da bakmayın