Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

27 Yerinden Bıçaklanmıştı! Yağmur Tayhan Cinayetinde Yeni Gelişme

27 Yerinden Bıçaklanmıştı! Yağmur Tayhan Cinayetinde Yeni Gelişme
0
26

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
s-b7fa4a3bc263f8eec787f594b0a4c2ba40ff1265.jpg

Aydın'ın Didim ilçesinde geçen yıl kaybolduktan 2 gün sonra komşu Nizam Cansızlar (54), tarafından 27 bıçak darbesiyle canice öldürülen Yağmur Tayhan (16) cinayetinde 3'üncü bireye ilişkin kan örneği kuşkusu ortaya çıktı. Kan örneği incelenmek üzere İzmir İsimli Tıp Kurumu'na gönderildi. Acılı baba Mehmet Tayhan, '9 ay oldu fakat şimdi iddianame hazırlanıp yargılama başlamadı. 3'üncü bir kan örneği kuşkusu var. İsimli tıp incelemesi sonrası netlik kazanacak. Bir an evvel yargılamanın başlamasını ve katilin en ağır cezayı almasını bekliyoruz' dedi.

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, geçen yıl 25 Temmuz'da, eşi Ayşe Tayhan ve kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. 

Dönüş yolunda saat 14.00 sıralarında, Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, bir yere uğrayacağını söyleyip, ailesinden ayrıldı. Uzun müddet konuta dönmemesi ve telefonlarına da karşılık vermemesi üzerine kızlarını merak eden ailesi, gidebileceği yerlere bakmalarına karşın kızlarına ulaşamadı. Bunun üzerine Tayhan çifti, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu. 

Polisin yaptığı çalışma sonrasından olaydan 2 gün sonra Yağmur'un cansız vücudu Cumhuriyet Mahallesi'nde meskenlerine 1 kilometre, babasının iş yerine ise 70 metre arada boş bir toprakta bulundu.

İddianame için sonuç bekleniyor

Cinayetin üzerinden 9 ay geçerken Cinayet Büro takımları olay yeri incelemesinde Yağmur Tayhan'ın öldürüldüğü meskende 3'üncü bir şüphelinin daha kan örneği bulunması üzerine çalışmayı ağırlaştırdı. 

Alınan kan örneği İzmir İsimli Tıp Kurumu'na gönderildi. Sonucun gelmesinin akabinde iddianamenin hazırlanarak, yargılamaya başlanmasını beklendiği öğrenildi.

'Bir an evvel cezasını çekmesini istiyoruz'

Ayşe ve Mehmet Tayhan çifti kızlarının acısının tazeliğini koruduğunu belirterek, yargılamanın bir an evvel başlamasını istedi. Mehmet Tayhan, '9 ay oldu lakin şimdi iddianame hazırlanıp yargılama başlamadı. 3'üncü bir kan örneği kuşkusu var. İsimli tıp incelemesi sonrası netlik kazanacak. Biz bir an evvel yargılamanın başlamasını ve katilin en ağır cezayı almasını bekliyoruz' dedi.