Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

28 Haziran 2000'den itibaren, ilişiği kesilen öğrencilere af

28 Haziran 2000'den itibaren, ilişiği kesilen öğrencilere af
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
28 Haziran 2000'den itibaren, ilişiği kesilen öğrencilere affetme Üniversite öğrencilerinin heyecanla beklediği af tasarısı Meclis gündemine geldi Değişik nedenlerle üniversiteden 28 Haziran 2000'den itibaren, ilişiği kesilenlere okullarına devam edebilmeleri için sınav hakkı verilecek Öğrencilere şu haklar tanınacak: * Meslek yüksekokulları ve fakültelerden ilişiği kesilen öğrencilere, devamsızlıktan kaldıkları dersler için 1 eğitim öğretim yılı, dönemlik dersler için 1 dönem devam etme hakkı ve 4 sınav hakkı verilecek * Devam şartını yerine getirip başarısız olan öğrencilere ise başarısız oldukları dersler için 4 imtihan hakkı; başarısız oldukları derslere 1 eğitim öğretim yılı, dönemlik dersler için 1 dönem devam etme hakkı, devam zorunluluğu bulunmayan dersler için 4 imtihan hakkı tanınacak AÇIKÖĞRETİME YENİ KAYIT HAKKI * Not ortalaması sebebiyle sınıfta kalanlar bir üst sınıfa 1 eğitim öğretim yılı devam edecek İstedikleri 3 dersten not kuvvetlendirmek için 2 sınav hakkı, not ortalamasından mezun olamayanlara, 3 dersten anekdot desteklemek için 2 imtihan hakkı verilecek * Af kapsamında bahşedilen imtihan ve devam hakkının kullanılmasından sonra başarılı olanlar öteki öğrenciler gibi derslerine devam edecek * Açık öğretimde okurken kaydı silinenlere her yerde tescil hakkı verilecek sabahtan  

858,506Konular
983,004Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt