Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

280 Exen Hesap

280 Exen Hesap
18
1K

akdas

Yönetici
Kurucu
Super Mod
Modaratör
FD Üye
Premium Üye
Co Admin
Etkileşim
37,407
F-D Coin
1,585
Bazıların abonelik bitmiş olabilir

Similar threads

Bitcoin ve altcoin alım satım platformu Bitexen, her ay Twitter hesabından sistemli olarak #BitexenleHediyeKazan ismi altında çeşitli ikramlar veriyor. Türkiye E-Spor Federasyonu’nun geçtiğimiz yıl düzenlediği TESFED Türkiye Kupası’na isim sponsoru da olan Bitexen, bu ayki etkinliğinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Bitcoin ve altcoin alım satım platformu Bitexen, Twitter hesabından başlattığı çekiliş ile oyunseverler arasından 100 kişiye 100 TL değerinde Steam Hediye Kartı veriyor. Bitcoin ve altcoin alım satım platformu Bitexen, her ay Twitter hesabından düzenli olarak #BitexenleHediyeKazan adı altında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Windows 7 Çalışmayı Durdurdu Hata veriyor Aşağıdaki işlemleri sırayla uygulayarak sorunu çözebilirsiniz 1) Bilgisayarım Özellikler 2)Sol bölmeden Gelişmiş sistem ayarları 3)Gelişmiş sekmesinden performans alanından Ayarlar 4)Veri yürütme engellemesisekmesinden DEP i aç seçeneğini seçin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
beyler ben medieval total war 1 i oynuyorum campaigne giriyorum savaşlarada girebiliyorm oynadıktan biraz sonra çat hata raporu geliyor ve exenin bir sorunla karşılaştığını söylüyor sizce neden olabilir pcm güçlü kaldırmama gibi bir sorun olacağını sanmıyorum ekran kartı geforce fx 5200 512mb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,509Konular
980,820Mesajlar
30,680Kullanıcılar
egethemoonSon üye
Üst Alt