Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

29 Ekim Cumhuriyet Bayramına özel, birbirinden güzel duvar kağıtları!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramına özel, birbirinden güzel duvar kağıtları!
0
152

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
1-umc0mh-prtvoqfsu5-mmw-hD9T_cover.png

dqqtig2xqaa37o9-mKub.jpg
Siz telefonunuz için duvar kağıdı seçerken, bizler de 29 Ekim için derlemiş olduğumuz mesajları sizlerle paylaşıyor olacağız.

İşte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları;

nermin-kakus-KrTM.jpg
Eğilmez başımıza taç yaptık hürriyeti, zaferle kalbimize yazdık Cumhuriyeti… 29 Ekim Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun!

mutlu-aksamlar-BwFs.jpg
Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz Kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizlersiniz. (Mustafa Kemal Atatürk)

tumblr-ocn52dwxux1ud0flpo1-1280-DxQ7.png
Cumhuriyet’in geleceğe büyük bir ümitle bakmamızı sağlayan gurur verici atılım ve başarıları, her türlü zorlu engelin aşılması konusunda bizlere güç vermesi dileğiyle.”Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun.” 

Similar threads

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Veciz Sözleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İle İlgili Veciz Sözler Cumhuriyet; fikren, ilmen ve fiziksel olarak kaslı ve yüksek karekterli koruyucular ister Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır Ama Türkiye Cumhuriyeti sonsuza dek payidar kalacaktır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Sabancı Holding İdare Heyeti Lideri Güler Sabancı ise, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili yayımladığı kutlama bildirisinde, Sabancı Topluluğu’nun neredeyse Cumhuriyet ile yaşıt olduğuna dikkat çekerek şu tabirleri kullandı: “Yıllardır ‘Birlikten Cumhuriyet Doğar’ diyerek sürdürdüğümüz 29...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi; 29 Ekim, en büyük bayramdır!Cumhuriyet, bir ülkenin özgürlüğü ve ayağa kalkması demektir http:forumnicealemcomhttp:ofpofcometiketT%C3%BCrkiyeTürkiye Cumhuriyeti de bunu kazanmak için çok zorlu yollardan geçmiştir Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
İlkoğretim Cumhuriyet Bayramı Şiirleri Cumhuriyet Bayramı İlkoğretim Şiirleri Her zorluğu aşarız, Biz sağlam Turk gencleri, Neşe ile coşarız Bin dokuz yuz yirmi uc Yirmi Dokuz Ekimde, Şan ve şeref icinde Erdik Cumhuriyete Var olsun Cumhuriyet Yaşasın Turk Milleti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Cumhuriyet Bayramı sozleri 2019 29 ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajları kısa Milli Bayramlarımız ulkemizin sarsılmaz butunluğunun, toplumumuzun birlikteliğinin coşkuyla kutlandığı ve bu vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin bir kez daha minnetle yad edildiği manevi gunlerdir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,510Konular
982,876Mesajlar
30,657Kullanıcılar
hte1994Son üye
Üst Alt