Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

29 gunluk iliskımız Sona Erdi

29 gunluk iliskımız Sona Erdi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaslar Ben 17 yasında Erkegım Bu sene Oklda bir kız gordum ve ona cok hoslandıgımı soledım oda dusundukten snra cıkmaya basladık snra onu cok sevdım oda bnı sevdıgını soyledı ama belirli degildım birbirimize cok soguk davranıyorduk bn utanıyordum lakin bunu atlattım utanmıyordum lakin sankı o benden kacar gibiydi ben sevdiginden suphelenmeye basladım ve ona soruyorum beni seviyormusun die oda evet seviyorum ama niçin defalarca soruyosun diodu sonradan bana niçin bu kdar soguk davranıyorsun dedıgımde sen ilk sın ben bu sozlere alıskın deilim dedi ben acıkcası böylece fazla inanmadım iliskımız devam edrken blusalım felan derken sankı kacamak cevaplar gibi isim war olmaz annem izin vermez felan demeye basladı bende iyice suphelendım acaba bnı seviyomu daha sonra bir gun bir kız arkadasıma bnları anlattım oda tamamlanmış dedi bni tanıstır konusalım dedi nbende yok dedım smdi olmaz dedım snra bnm telefonumdan çaktırmadan numarami alıp selamlama ben berk tanısalımmi sevgilin warmı warsa ismi ne sınamak istemis onu sevgilim war demis ismini soylemek istememis snra bn erkek arkadasının en yakın kız arkadasıyım diyince bana mesaj attı hersey bitti guvenmeen insanlarla ad olmaz dedi bnm hiç bir seyden haberım yok ne kdr anlattıysam inanmadı ben acıksası kendısı istedi gibi gelıodu buda bahanesi oldu iliskımız daha 29 uncu gunundeydi kız arkadaslarına sordugumda bunlari sinirden dedi felan dediler lakin ben inanmadım sizce onun yanında gidip konusuyummi ama sevdigini zannetmıyorum sevmıyosa zorlamı sizce ne yapım yorumlarınızı beklıyoruım Smdiden Tsekkur ederim SaygıLar

858,496Konular
981,690Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt