Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

2D Platform Oyunu Kokoro Clover Season 1, Switch ve PC için Geliyor

2D Platform Oyunu Kokoro Clover Season 1, Switch ve PC için Geliyor
0
72

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90

Yayıncı Phoenixx, Gotcha Gotcha Games ve geliştirici Hikotel, anime biçimi 2D platform oyunu Kokoro Clover Season 1'in 4 Ağustos'ta  Switch ve PC (Steam) için çıkacağını bildirdi. Ek olarak yeni bir tanıtım görüntüsü yayınlandı.

Bir gün, Spirit Summoner Treffy ezkaza "Kokoro Clover"ı bulur ve sırlarını öğrenmek için arkadaşlarıyla birlikte büyük bir maceraya atılır! Kıssa, Kokoro Yoncasını çalmak isteyen rakipler ve şiddetli düşmanlarla doludur. 1. dönem 12 kısım içeriyor!

Dönüşümler, kartlar, dans ve robotlar! Bakalım bu şahane dünyada neler var!

Tanıtım Videosu

Similar threads

Inti Creates, aksiyon platform oyunu Grim Guardians: Demon Purge'ı PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için duyurdu. Fakat bir çıkış tarihi açıklanmadı. Ek olarak yeni bir tanıtım görüntüsü yayınlandı.   Grim Guardians, okullarını tehlikeden kurtarmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
  Nintendo Switch el konsolunda oynanabilecek her cinsten oyunu bünyesinde barındırıyor ve öbür konsollar üzere grafikleriyle kendinden kelam ettirmiyor. Her ne kadar grafik konusunda öbür konsolların altında kalsa da zati bu türlü bir argümanı da bulunmuyor. Öbür konsollara göre farklı bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
  El konsolu Nintendo Switch'te öteki konsollarda olduğu üzere birçok kategoriden oyun bulunuyor. Her geçen gün yeni oyunlar konsola dahil ediliyor. Aksiyondan maceraya, rol yapma oyunlarından spora kadar birçok imal yer alıyor.   Switch konsollarında spor severler için de birçok oyun yer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
  Oyun ve teknoloji alanındaki dev isimlerden biri olan Sony, PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsollarına gelecek olan çeşitli bağımsız oyunları duyurdu. PlayStation Indies kapsamında tanıtılan bu oyunlar ortasında 7 farklı bağımsız üretim bulunuyor. Tanıtılan oyunlar ortasında The Tomorrow...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,509Konular
980,842Mesajlar
30,687Kullanıcılar
SeroktrrSon üye
Üst Alt