Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

3+1 Şov Programı Bu Gece Başlıyor

3+1 Şov Programı Bu Gece Başlıyor
0
44

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
3+1 Şov Programı Bu Gece Başlıyor eser yenenler haberleri ibrahim büyükak haberleri oğuzhan koç haberleri Sevgili melekler, Çok Hoş Hareketler Bunlar programıyla tanıdığımız BKM Mutfak oyuncularından Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğzuhan Koç, bu defa bir gece şovuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor Bu gece ilk bölümüyle Star Tvde yayına girecek olan 3+1 programıyla ilgili olarak başarılı üçlü bakın Hürriyet'e neler söylemişler 1548621417 1548621417 31sovprogramibugecebasliyor5c4e166e6a18431sovprogramibugecebasliyor5c4e166e6a184 31sovprogramibugecebasliyor5c4e166e6a184 Daha önce “Fazla Güzel Hareketler Bunlar”da bir aradaydınız, acilen de “3+1”de buluştunuz Bu birliktelik defalarca böyle devam mı edecek? Eser Yenenler: Biz orta 1’den beri beraberiz, çocukluk arkadaşıyız İbo, bayramlarda defalarca böyleydi mesela, bilirim İbrahim Büyükak: Ben de Eser’in sünnetlik halini biliyorum Eser: Fiilen pek, ben sünnet olduğum gün İbo bizim mahalleye taşındı Oğuzhan’la da okuldan arkadaşız Bulmuşuz birbirimizi işte, sektörde de beraber yürüyoruz Neden öbür gayrı olsun? Ayrı işler de yaparız ama ayrılmak istemeyiz Sektördeki yolculuğunuz bugüne dek nasıl geçti? Çok zorluk çektiniz mi, yoksa şansınız her zaman yaver mi gitti? Oğuzhan Koç: Çok şanslı olduğumuz bir gerçek Bizim işimizi yapmak isteyip de fırsat bulamayan milyon tane insan vardır Bizimse fırsat önümüze geldi Nasıl? Oğuzhan: Hiçbirimizin hesabında skeç kâğıda dökmek, onları sahneye belirlemek yoktu Ama Eser’in yolu bir şekilde Yılmaz (Erdoğan) abiyle kesişince, raslantı hepimiz bu yola girmiş olduk Doğrusu fazla şanslıydık Yılmaz Erdoğan’ın sizi bilhassa uyardığı konular var mıydı? İbrahim: Sektörde başımıza gelecekler konusunda uyardı Karşılaşacağımız zorlukları ve yaşayabileceğimiz çekişmeleri önceden öngördü, söyledi O anlatımlar birbirimizin değerini de daha iyi anlamamızı sağladı Eser: Dahası özellikle şan meselesini kavramak lüzumlu Şöhret ve devamlılık arasında fazla ince bir çizgi var Her gün yeni bir dizi çıkıyor, herkes şan oluyor Lakin biz bunun tamamiyle ne anlayış geldiğini, daha şöhret olmadan önce öğrendik id POP STAR MUAMELESİ GÖRDÜĞÜMÜZ DEĞIL Sizin gözünden şöhret ne peki? İbrahim: Şöhreti fazla pozitif yaşayan millet değiliz ama Tamam, şan tatlı şey, insanların bizle kurduğu ilişki de hoş lakin bir pop star muamelesi gördüğümüz yok sonuçta Eser: Natürel, İbrahim için geçerli o Oğuzhan: İbrahim, böyle durumlarda kendi namına konuşursa İbrahim: Beraber de gezdik, böylece bir şey yok işte, lakin onlar olsun istiyorlar! Yılmaz Bey’in tavsiyeleri kısmını biraz atladınız mı? Kaynadı o sorum arada Eser: Fiziksel tavsiyelerden bahsediyorsun Mesela benim aklımda kalan en kayda değer cümlelerden biri, “Kariyerinizi reddettiğiniz işler belirler”dir Diğer Taraftan “Artı övgüde coşmayın, yergide bozulmayın” demişti Çocukken de birlikte çalışmanın hayallerini kuruyor muydunuz? Oğuzhan: Evet, vardı pek hayaller Zaten bir zamanlar beri daima aynı işleri yapmaya çalışıyorduk Bir müzik grubumuz vardı örneğin Eser: Ben vokaldim, Oğuzhan back vokal Oğuzhan: Vokalisti Eser’di, düşün böylece kötü bir grup! Eser: Niye böylece söylüyorsun, benim sahnem çok iyiydi Nasıldı sahneniz? Oğuzhan: 2,5 saat sahnede kalıyor, sadece yedi şarkı söylüyorduk Arada anlatıyordu Eser Eser: Arada Oğuzhan şarkı söylüyordu, kimse dinlemiyordu Grubunuz Eser’in yüzünden mi dağıldı? Eser: Hayır, benim yüzümden yükseldi OĞUZHAN İSTEDİĞİ DEĞIN ŞARKI SÖYLEYEBİLECEK Oğuzhan Bey, albüm çıkarmayı düşünmüyor musunuz hâlâ? Oğuzhan: Sekizon şarkı topladım doğrusu Onları kaydetmeye başlıyorum Iddialı bir hareketim yok ama bu sene her hâlükarda çıkar albüm Bundan Böyle birazcık da şarkı söylemek istiyorum “3+1”de de şarkılar söyleyecek misiniz? Eser: Oğuzhan, programın bununla birlikte müzik koordinatörü Yani istediği gibi şarkı söyleyebilecek Peki, nasıl bir program olacak “3+1”? Bir De o +1 kim? Eser: Biz birlikte 3+1 evde kalıyoruz, bu isim aslında onun açılımı Davetli yok kastettiğimiz yani Bazen konuğumuz olmayabilir, bazen beş konuğumuz olabilir sonuçta Buradaki +1 için seyircimiz de diyebiliriz Oğuzhan: Şu an +1 sizsiniz örneğin İbrahim: Haftanın konusu da “röportaj yapmak ne dek zorlama şey” olabilir mesela Nasıl karar verdiniz böyle bir program yapmaya? Eser: Bizim amacımız farklılaşmak Üçümüz dizi yapsak, egzersiz saatleri çok zorlu Diğer Taraftan kendimizi tam olarak açıklama edebileceğimiz bir şey yok Skeç zaten yaptık Sonuçta muhabbet ederek insanları daha çok güldürüp eğlendirebiliriz dedik Amacımız güldürmek, mutlu etmek, muhabbet de bahanesi bu programın Beyazıt Öztürk abimizle de konuştuk, böyle bir gece programı değil Alternatif bir gece şovuna gereksinim vardı bizce Beyazıt Öztürk’e karşı taraf olur musunuz acaba? İbrahim: Bizi niçin karşı taraf görsün, zaten 18 yıldır televizyonda Eser: Üçümüz bir Beyaz etsek iyi ESER BU EKİBİN BABASI GİBİDİR En fazla siz mi konuşacaksınız programda? Eser: E, natürel Röportajı yazarken Eser’lere bak! Eser bu grubun lideri gibi mi? İbrahim: Eser, ekibin babası gibidir O yüzden de kaptandır Kendiliğinden gelmiş bir babalık var Meyve soyup verir örneğin, bütün hayatına sirayet etmiş bu durum Siz İbrahim için bir şey diyecek misiniz? Eser: İbrahim, grubun tutarsız çocuğu, muhalifidir Hâlâ ergenliğinde gibi Uyarı edin, saçında briyantin bile olabilir İbrahim: Hayır, saçımı Bebek’te Boğaz rüzgarıyla taradım Oğuzhan Bey de en suskununuz olacak sanırım? İbrahim: Bazı halk müziği vardır, ünlü edinmek kaderidir ya, Oğuzhan da böylece bir adam Ben tanıştığımda lisede müzik yapıyordu, bulunduğu çevrede de meşhurdu Fazla içine kapanıktır ama Normalde tanısanız, asla bu işleri yapamaz dersiniz Eser: İstanbul’a geldiğimizde ne yapsak diye ben tırmalıyorum, Oğuzhan rahat Bir “ben oldum” tavrı vardı, odada ağırbaşlı sakin oturur, “Kuytu ol” derdi Müzik grubumuz varken, ben vokalim ya, gözlerin bende olması gerekli yok mi Lakin yok, herkes back vokale bakardı Hakkınızda söylenenlere ne diyeceksiniz Oğuzhan Bey? Oğuzhan: Dost çevreni iyi seçeceksin Ben de ahım şahım bir adam olmadığımı biliyorum İbrahim: Aramızda altın gibi parlıyor Eser: Lakin koy Murat Boz’la Kıvanç Tatlıtuğ’un arasına, tıfıl bir çocuk gibi kalır Oğuzhan Bey, gerçekten ünlü olacağınızı hissediyor muydunuz? Oğuzhan: Vardı o kadar bir hissim ve doğrusu bunun için hiçbir şey de yapmıyordum Fazla saçma bir özgüvendi benimkisi Olasılıkla Eser öyle çırpınmasa böyle bir şey olmazdı BU AKŞAM DİYETİSYENE HESAP SORACAĞIZ! Bu akşam birincil bölümünüz Neler konuşacaksınız? Eser: İbrahim’le kilo vereceğiz diye kim bilir kaç kez iddiaya girmişizdir, ama olmadı Birincil bölümde diyetisyenimiz Gürkan Kubilay’ı konu edeceğiz hesap sormak için! Bir De geçen gün trafikte bir kadın şoförle yaşadığım olayı anlatacağım, bayan sürücü meselesini konuşacağız Benim annem de direksiyon öğretmenidir Bayan şoförlerin trafikte yapmaya çalıştığı ve erkeklerin anlamadığı şey ne, onu konuşacağız Bunun için de bir kadın dolmuş şoförünü davetli edeceğiz İbrahim: O da sorunun bizden kaynaklandığını söyleyecektir bu arada girdiğiniz iddialardan söz ettiniz, en fazla ne kaybettiniz bu iddialarda? İbrahim: Biz maddiyatı geçtik, haysiyete değin geldik! Defalarca de yemekte iddiaya giriyoruz Eser: Bir keresinde de Oğuzhan’la iddiaya girmiştik, niçin olduğunu hatırlamıyorum fakat kaybeden diğerine en hoş anısını verecekti Diğeri de kendi yaşayan gibi anlatacaktı Kim kazandı? Eser: Ben kazandım Oğuzhan’ın fantastik bir anısı var, onu bitmiş ben yaşamışım gibi anlatıyorum İbrahim: Eser anılarını daima iddiadan kazanıyor BAĞIMSIZLIK  

858,505Konular
982,983Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt