iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
1 çay Bardağı Yoğurt
0,5 çay Bardağı Sıvı Yağ ( yarım çay bardağı )
1 Adet Yumurta
Karbonat
Tuz
Un
Hazırlanış Aşamaları
Kalbur hurması hazırlamak için öncelikle bütün malzemeden kulak memesi yumuşaklığında hamur elde ediyoruz Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıyoruz Rendenin üzerinde açıyoruz ve şekil vererek yağda kızartıyoruz Herkese afiyet olsun
Kaynak : superanneorg
1 çay Bardağı Yoğurt
0,5 çay Bardağı Sıvı Yağ ( yarım çay bardağı )
1 Adet Yumurta
Karbonat
Tuz
Un
Hazırlanış Aşamaları
Kalbur hurması hazırlamak için öncelikle bütün malzemeden kulak memesi yumuşaklığında hamur elde ediyoruz Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıyoruz Rendenin üzerinde açıyoruz ve şekil vererek yağda kızartıyoruz Herkese afiyet olsun
Kaynak : superanneorg