iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
2 Su Bardağı Taze Bezelye
2 Adet Patates
1 Adet Kuru Soğan
500 Gram Kuşbaşı Tavuk ( doğranmış kemiksiz tavuk kalça )
2 Yemek Kaşığı Domates Salçası
Sıvı Yağ
Tuz
Hazırlanış Aşamaları
Soğanları yemeklik doğruyoruz ve sıvı yağda pembeleşene kadar kavuruyoruz ve tavuk etlerini ekliyoruz
Tavuklar sulanıp suyunu çekene kadar kavuruyoruz Tavuklar suyunu çekmeye başlarken salçasını, tuzunu ilave edip karıştırıyoruz
Ardından küp küp doğranmış patatesleri de ilave ederek bir iki karıştırıyoruz Son olarak bezelyeleri ve yemeğin üzerine çıkacak kadar sıcak suyu ilave ederek yemeği orta ateşte pişmeye bırakıyoruz Pişdiği zaman ocaktan alıyoruz Herkese afiyet olsun!
Kaynak : superanneorg
2 Su Bardağı Taze Bezelye
2 Adet Patates
1 Adet Kuru Soğan
500 Gram Kuşbaşı Tavuk ( doğranmış kemiksiz tavuk kalça )
2 Yemek Kaşığı Domates Salçası
Sıvı Yağ
Tuz
Hazırlanış Aşamaları
Soğanları yemeklik doğruyoruz ve sıvı yağda pembeleşene kadar kavuruyoruz ve tavuk etlerini ekliyoruz
Tavuklar sulanıp suyunu çekene kadar kavuruyoruz Tavuklar suyunu çekmeye başlarken salçasını, tuzunu ilave edip karıştırıyoruz
Ardından küp küp doğranmış patatesleri de ilave ederek bir iki karıştırıyoruz Son olarak bezelyeleri ve yemeğin üzerine çıkacak kadar sıcak suyu ilave ederek yemeği orta ateşte pişmeye bırakıyoruz Pişdiği zaman ocaktan alıyoruz Herkese afiyet olsun!
Kaynak : superanneorg