Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

<3 ÇoK kOmİk YhAw <3 =))

<3 ÇoK kOmİk YhAw <3 =))
0
93

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
3 FAZLA GÜLÜNÇ YhAw 3 )) Yemek kaşığı yemek, tatlı kaşığı tatlı yemek yemek için ise tahta kaşığı tahta yemek yemek içindir beyin bedava :çapkın: Bilimadamı olup atomu parçalasam annem yeniden ''kırıntı yapma oralara daha yeni süpürdüm'' diye çıkışırdı3cokkomikyhaw35c560db24fcfcalt :D Big Grin :D Dogum Gününde Cümbür Cemaat Babamın Duvarına YazıyoduBende Değişklik Yapıp Evin Duvarına Yazdım Baba Dövme Aaaa aaaa !3cokkomikyhaw35c560db28bf7cpngalt :D:D :D:D :D:D Ünv'de yurttα kαlıp, izin günlerinde dışαrı çıktığı zαmαn durumunα yurtdışınα çıktımyαzαn αrkαdαşlαra Gelsin Alkışlar3cokkomikyhaw35c560db24fcfcalt Annem sana olan güvenim kayboldu dedi bende: En son nereye koyduysan ordadır dedim Bi Terlik Yedim Anlatamam3cokkomikyhaw35c560db2be0e2gifalt :kafa: Damnmate :kafa: Sivrisineklere verdiğim kanı kızılay'a verseydim; Ülkede kan sorunu kalmazdı :çapkın: Bomboş minibüse tek başıma biniyorumŞoförün soruya bak: bir birey mi abi?Yok 4 kişi alarka koltuğu kapatcam3cokkomikyhaw35c560db24fcfcalt :D Big Grin :D alıp valizimi uzaklara gideyim diyorum lakin valiz alacak param yok, elde poşetle de 'uzaklara' gidilmez oysa oofff of!3cokkomikyhaw35c560db24fcfcalt :D Big Grin :D Çinliler “kağıdı bulduk, kitap yaparız diye sevinirken bizimkiler kesin “yaşasın, masanın ayağı sallanmayacak artık demiştir Manitasızlıktan Vestel klimaya sms atan genç soğuktan geberdi, yetkililer pişman :çapkın: İtalya'da Pizza Kulesi varsa bizde de Lahmacun Kulesi olmalı Tez, deli projeye eklensin3cokkomikyhaw35c560db28bf7cpngalt :D:D :D:D :D:D Migros'a gidip Tamer Karadağlı'yı misal alarak bu kelebek makarna uçmuyo ? dedim Çıkışa dek kovaladılar3cokkomikyhaw35c560db24fcfcalt 3cokkomikyhaw35c560db24fcfcalt Taner'in çocukluğuna inen 14 psikiyatristten Haftalardır haber alınamıyor3cokkomikyhaw35c560db397779gifalt :cah: Dancing2 :cah: Biz nerde yatıcaz yaa?diyen misafire Azıcık muhabbet edelim, gülmekten yerlere yatarsınızdedim Şu an yerde yatıyor Benimle çıkαr mısın ? dedim evet αmα uzun bir ilişki istiyorumseninle dedi Kαç metre olsun ? dedim Terketti Mαğdurum ♥  

858,497Konular
981,963Mesajlar
29,963Kullanıcılar
Üst Alt