3 FAZLA GÜLÜNÇ YhAw 3 )) Yemek kaşığı yemek, tatlı kaşığı tatlı yemek yemek için ise tahta kaşığı tahta yemek yemek içindir beyin bedava :çapkın: Bilimadamı olup atomu parçalasam annem yeniden ''kırıntı yapma oralara daha yeni süpürdüm'' diye çıkışırdı3cokkomikyhaw35c560db24fcfcalt Big Grin Dogum Gününde Cümbür Cemaat Babamın Duvarına YazıyoduBende Değişklik Yapıp Evin Duvarına Yazdım Baba Dövme Aaaa aaaa !3cokkomikyhaw35c560db28bf7cpngalt Ünv'de yurttα kαlıp, izin günlerinde dışαrı çıktığı zαmαn durumunα yurtdışınα çıktımyαzαn αrkαdαşlαra Gelsin Alkışlar3cokkomikyhaw35c560db24fcfcalt Annem sana olan güvenim kayboldu dedi bende: En son nereye koyduysan ordadır dedim Bi Terlik Yedim Anlatamam3cokkomikyhaw35c560db2be0e2gifalt :kafa: Damnmate :kafa: Sivrisineklere verdiğim kanı kızılay'a verseydim; Ülkede kan sorunu kalmazdı :çapkın: Bomboş minibüse tek başıma biniyorumŞoförün soruya bak: bir birey mi abi?Yok 4 kişi alarka koltuğu kapatcam3cokkomikyhaw35c560db24fcfcalt Big Grin alıp valizimi uzaklara gideyim diyorum lakin valiz alacak param yok, elde poşetle de 'uzaklara' gidilmez oysa oofff of!3cokkomikyhaw35c560db24fcfcalt Big Grin Çinliler “kağıdı bulduk, kitap yaparız diye sevinirken bizimkiler kesin “yaşasın, masanın ayağı sallanmayacak artık demiştir Manitasızlıktan Vestel klimaya sms atan genç soğuktan geberdi, yetkililer pişman :çapkın: İtalya'da Pizza Kulesi varsa bizde de Lahmacun Kulesi olmalı Tez, deli projeye eklensin3cokkomikyhaw35c560db28bf7cpngalt Migros'a gidip Tamer Karadağlı'yı misal alarak bu kelebek makarna uçmuyo ? dedim Çıkışa dek kovaladılar3cokkomikyhaw35c560db24fcfcalt 3cokkomikyhaw35c560db24fcfcalt Taner'in çocukluğuna inen 14 psikiyatristten Haftalardır haber alınamıyor3cokkomikyhaw35c560db397779gifalt :cah: Dancing2 :cah: Biz nerde yatıcaz yaa?diyen misafire Azıcık muhabbet edelim, gülmekten yerlere yatarsınızdedim Şu an yerde yatıyor Benimle çıkαr mısın ? dedim evet αmα uzun bir ilişki istiyorumseninle dedi Kαç metre olsun ? dedim Terketti Mαğdurum ♥