Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

3 gün yağmur suyu içti

3 gün yağmur suyu içti
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
3 gün yağmur suyu içti Kağıthane'deki Sadabad köpürüsü ayağında korku 10 metrelik çukura düşen gencin 3 gün yaşadıkları şahane Kağıthane'de, TEM bağlantı yolunun geçtiği Sadabad Köprüsü'nün ayaklarının içinde bulunan 10 metrelik boşluğa düşen madde bağımlısı genç, itfaiye ekiplerinin film gibi operasyonuyla kurtarıldı 3 gün baştan başa bağırarak takviye isteyen ancak sesini duyuramayan yaralı genç, yağmur sularını içerek hayatta kaldığını söyledi Olay yerine gelen yaralının ağabeyi, göz yaşlarını tutamadı Acılar içinde kıvranan gencin yaşamsal tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi 1549060282 1549060282 3gunyagmursuyuicti5c54c8bf1d8f83gunyagmursuyuicti5c54c8bf1d8f8 http:wwwinternethabercomimagesotheru20081115172041 Edinilen bilgiye göre durum, Kağıthane Sadabad Viyadüğü'nün içinde meydana geldi Yaklaşık bir kilometre uzunluğundaki viyadüğün içine giren Özcan Ateş (32), dengesini kaybederek köprü ayağında yer alan 10 metre derinliğindeki beton zemine düştü Düşmenin etkisiyle vücudunda çok sayıda kırıklar oluşan Ateş, bağırarak yardım istedi Olay yerinin ikâmetgâh yerlerine uzak olması nedeniyle Alev'in sesini uzun vakit kimse duymadı Aradan geçen 24 saatin gerisinde Nurtepe'den işine gitmek için TEM temas yoluna inen bir vatandaş, sesleri duydu Seslere bir manâ veremeyen şahıs, işine gitti Bugün aynı yerden geçen Fatih Yılmaz isimi vatandaş ise, köprü ayaklarının dibinde oynayan çocukların Abi buradan ses geliyor, birisi destek istiyordemesi üzerine olay anlaşıldı Sadabat Viyadüğü'nün içindeki boşluğa giren Yılmaz, sesin geldiği yere dürüst yürüdü Bir vakit daha sonra boşluğa düşen Alev'i görebilen Yılmaz, hemencecik polise ve itfaiye ekiplerine haber verdi başlangıçta durum yerine ulaşan basın mensupları köprünün içine girerek Alev'e ulaştı Zeminde suyun içinde takviye isteyen Ateş, 3 gündür yardım istediğini söyledi Acılar içinde kıvranan Ateş, bir vakit kurtarılmayı bekledi Olay yerini bulmakta zorlanan itfaiye ekipleri de, köprünün içine girdi 10 metre derinliğindeki çukura iple inen kurtarma ekipleri, çalışmalara başladı Vücudunda kırıklar yer alan gence ilk olarak sağlık durumu müdahalesinde bulunuldu Çukura sedye indiren ekipler, genci yukarı çekmek için gerekli tertibatı kurdu Sedyeye sıkı sıkı bağlanan Ateş, sonra yukarı çekildi Durum yerinin fazla gizli olması sebebiyle itfaiye geldiği yoldan değil, köprü ile ayakların aralarında bulunan 80 santimetrelik aralıktan Alev'i dışarı çıkardı Bu aşamadan sonra itfaiye bu defa de 5 metrelik ayaktan genci indirebilmek için meren köprüsü kurdu Bir çok noktadan iple bağlanan sedye fazla sayıda itfaiye erinin kontrolünde yavaş yavaş aşağı indirildi Çalışmalar sırasında Alev acılar içinde kıvrandı YAĞMUR SUYU İÇEREK HAYATTA KALDI Yere indirilen genç, basın mensuplarının sorularını yanıtladı Ateş, Madde bağımlısıyım Yağmurdan kaçmak için köprüye girdim Pat Diye dengemi kaybettim ve düştüm Üç gündür bağırıyorum, takviye istiyorum Her yerim kırıldı Yağmur sularını içerek hayatta kaldımdiye konuştu bu arada, yaralı Alev, ambulansa bindirildiği sırada ağabeyi Koray Alev koşarak durum yerine geldi Ağabeyini karşı gören Alev, ağlamaya başladı Olay uygun hissi anlar yaşandı Ambulansa bindirilen Ateş, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı Alev'in yaşamsal tehlikesinin bulunmadığı bildirildi internethaber​