Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

3 Günlük hamilelik rüyasi :((

3 Günlük hamilelik rüyasi :((
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
3 Jurnal hamilelik rüyasi :(( 3 günlük gebelik belirtileri 3 jurnal gebelik belirtileri 13 hamilelik slm kizlar ben gecen sali günü 3 haftalik hamile oldugumu ögrendim ve dünyalar bizim olmustuama 3 gün sonradan cok sancilarim oldu ve doktora gittigimde bebegimin düsmüs oldugunu söyledi3gunlukhamilelikruyasi5c4b51bf24150alt :( Frown :(Sorun nededigimizde bize ;asıl rahmine düsmemis yumurtaliklarinda takili kalip orada yasamia 3 hafta dediZaten yumurtaliklarinda yasasaydi burda büyüdükce senin yumurtaliklarin patlicak yada böyle düsük olucakti dedi3gunlukhamilelikruyasi5c4b51bf24150alt :( Frown :((Kismet diyorum kizlarSimdi size danismak istedigim ben tekrardan nekadar zaman sonra anne olabilirimlütfen bana yardimci olunsuan gercekten bu depresyondan cikamiyorumAllah kimseye böle seyler yasatmasin AMIN:  

858,497Konular
982,125Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt