Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

3 Kardeş

3 Kardeş
0
145

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Uc zengin yahudi kardeş annelerine doğum gununde birer hediye almaya karar vemişler Hediyelerini yolladıktan sonra aralarında sohbet etmeye başlamışlar Birincisi demiş ki;
' Ben anneme kocaman bir ev aldım' İkincisi
'Ben bir limuzin aldım ve bir de şofor tutum' Ucuncusu
' Benim hediyem hepinizinkinden guzel Annemin Tevratı okumayı ne kadar sevdiğini ve gozlerinin iyi gormediği icin artık eskisi gibi okuyamadığını biliyorsunuz Ona butun Tevratı ezbere bilen buyuk kahverengi bir papağan gonderdim Onu eğitmek icin 12 Haham 12 yıl boyunca uğraşmış Tevratı ezberletmişler Bu papağan icin havraya 20 yıl boyunca 1 milyon dolar bağışlayacağım, ama buna değer Annem sadece bolumun adını soyleyecek ve papağan ona ezbere okuyacak' Obur kardeşler biz niye bunu duşunemedik diye hayıflanmışlar ve kıskanmışlarsa da bir şey dememişler Kısa bir sure sonra anneleri ucune de birer teşekkur mektubu yazmış Birinciye,
' Abraham, bu ev bana cok buyuk geliyor Tek bir odası yetiyor ama hepsini temizlemek zorunda kalıyorum' İkinciye
' Mişon, yolculuk etmek icin cok yaşlıyım, arabayı hic kullanmıyorum ve şofor cok kaba
' Ucuncuye 'Solomoncuğum, annesini mutlu etmeyi bilen tek evladım sensın Herşeyin buyuk maddi hediyeler olmadığını gosterdin Gonderdiğin tavuk cok lezzetliydi Teşekkur ederim!'

858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt