Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

3 Kasım'da Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

3 Kasım'da Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!
0
27

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-b08c9e1eaf2714bed83cd3586650c70be2fb86e1.jpg

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...????

1. Oktay Kaynarca'nın 'Masumlar Apartmanı' adlı dizinin kadrosuna katılacağı iddia edildi!

2. Nusret'in İngiltere'de şeflik için verdiği ilanda yazan saatlik ücret gündeme oturdu!

3. Müge Anlı, son programında Birsen Pirpor'un ölümünün ortaya çıkmasının ardından tüyleri diken diken eden bir açıklamada bulundu!

4. Kristen Stewart, sevgilisi Dylan Meyer ile nişanlandığını duyurdu!

5. Halit Ergenç ve Bergüzar Korel, üçüncü bebekleri Leyla'yı kucaklarına aldı!

6. Masterchef Pelin'in sevgilisinin kim olduğunu öğrendik!

7. İrem Derici, kendisine çirkin diyen sosyal medya kullanıcısına kapak gibi cevap verdi!

8. Bir süredir Almanya'da yaşayan Asena, geçmişini sildirdi!

9. Başarılı oyuncu Murat Cemcir, META Sinema Forumu'nda 'En İyi Çıkış Yapan Yapımcı' ödülünü kazandı!

10. Jay-Z uzun yılların ardından Instagram hesabı açtı ve sadece Beyonce'yi takip etti.

Kimseyi takip etmeyen Beyonce de sadece Jay-Z'yi takibe aldı.

11. Farah Zeynep Abdullah, sevgilisi DJ Artz ile fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı!

Ünlü oyuncunun Çaldığın o kalbi yerine koy lütfen açıklamasını yaptığı paylaşıma, DJ Artz da İlk kavgada arşivlenir djdjskdk yorumunu yaptı.

12. Geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz dünyaca ünlü şarkıcı Amy Winehouse'un eşyalarının açık arttırmayla satılacağı açıklandı!

13. Wilma Elles, yumurtalarını dondurduğunu açıkladı!

'Yeniden anne olmak istiyorum. Bu nedenle yumurtalarımı dondurdum. Çok heyecanlıyım. Altı çocuğum olsun istiyorum' 

14. Safiye Soyman, Seda Sayan'ın ısrarlarından sonra estetik operasyonu geçirdiğini açıkladı!

Seda Sayan'ın “Safiye menapozdan sonra çamaşır giymeyi sevmiyordu, sıcaktan terliyordu. ‘Hemen şunları küçülttür, ağzıma girecek kocaman kocaman’ dedim, beni dinledi” açıklaması estetik operasyonu ayrıntılarını öğrenmemize sebep oldu.

858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt