Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

3 Katlı Limonlu Bar

3 Katlı Limonlu Bar
0
86

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
87
Puan
48
F-D Coin
0
3 Katlı Limonlu Bar 1548686846 1548686846 3katlilimonlubar5c4f16029976a3katlilimonlubar5c4f16029976a http:wwwportakalagacicomphotosuncategorized20071108limonludilimler Malzemeler yarım su bardağı oda sıcaklığında margarin tereyağı 14 su bardağı pudra şekeri 1 dere kaşığı vanilya 1 su bardağı un krem peynir dolgusu 225gr labne peyniri 1,5 su bardağı pudra şekeri 1 adet büyük irtifa yumurta 2 akarsu kaşığı limon suyu limoni kat için: 4 adet büyük yükseklik yumurtanın sarısı 1 yemek yemek kaşığı darı nişastası bir su bardağının dörtte üçü değin toz şeker bir su bardağının dörtte üçü değin su 1 tatlı kaşığı limon suyu 2 çay kaşığı rendelenmiş limon kabuğu 2 yemek kaşığı oda sıcaklığında margarin tereyağı Hazırlanması: id oda sıcaklığındaki yağı ve pudra şekerini mikserle yüksek hızda karıştırın Vanilyayı ekleyin Unu ek ettikten sonra düşük hızda malzemeler özleşene değin karıştırın Hamuru 20x20cm ebatlarında yağlanmış bir kalıba, elinizle düzleştirerek, yayın Buzdolabında yarım saat bekletin Dolaptan çıkardıktan daha sonra çatalla üstünde delikler açın Orta hararetli fırında yarım saat pişirin Hamur pişerken krem peynirli dolguyu hazırlayın Krem peyniri ve 1,5 su bardağı pudra şekerini karıştırın Yumurtayı ve limon suyunu ekleyin Orta hızlı mikserle krema kıvamına gelene kadar karıştırın Kabın üzerini folyo ile kapatıp buzdolabında bekletin Limoni kat için yumurta sarılarını, darı nişastasını ve toz şekeri ateşe dirençli cam bir kapta karıştırın Kabı kısık ateşin üzerine oturtun yavaşça karıştırarak su ve limon suyunu ekleyin ve karıştırın Ateşi birazcık yükselterek krema kıvamına gelene değin pişirin Kabı ateşin üzerinden indirin Rendelenmiş limon kabuğu ve 2 yemek kaşığı yağı ekleyin En Ince Ayrıntısına Kadar karıştırın 10 dakika soğumaya bırakın Fırından çıkardığınız hamuru ılınması için bekletin Buzdolabında beklettiğiniz krem peynirli dolguyu bir spatula yardımıyla hamurun üstüne yayın Onun üzerine limonlu karışımı yayın Orta hararetli fırında limoni karışımın üzeri altın rengi gibi olana kadar pişirin Fırından çıkardıktan sonra oda sıcaklığında ılınmasını bekleyin Sonra 1 saat buzdolabında bekletin Üstüne pudra şekeri serpip, dikdörtgen şekilde dilimleyerek servis yapın  
 
858,496Konular
982,414Mesajlar
30,228Kullanıcılar
batalmiracSon üye
Üst Alt