Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

3. Köprü Ne Zaman Yapılacak ?

3. Köprü Ne Zaman Yapılacak ?
0
77

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
İstanbul 3 köprü projesi ne süre yapılacak ?
3 köprüde tarih belirlenmiş oldu

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi OdayeriPaşaköy Kesiminin üretim işletim ve devri işine ait ihale tarihi açıklandı3 köprünün ihale günü emin oldu Kuzey Marmara Otoyolu Projesi OdayeriPaşaköy Kesiminin yapım, işletim ve devri işine ait ihalesi 5 Nisan 2019 günü saat 1430 'da yapılacak
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü'nün ilanı Resmi Gazetede yayımlandı Kuzey Marmara (3 Boğaz Köprüsü Dahil) Otoyolu Projesi OdayeriPaşaköy (3 Boğaz Köprüsü Dahil) Kesimi YapİşletDevret Modeli zarfında kapalı önerge alma usulü ile ihale edilecek Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü'nün Ankara Yücetepe'deki buluşma salonunda yapılacak olan ihale Görevlendirme Komisyonu huzurunda kapalı öneri alma usulüne tarafından yapılacakİstekliler; ihale dosyasını 1 Şubat 2019 tarihinden itibaren Karayolları Genel Müdürlüğü İşletmeler Dairesi Başkanlığından ücretsiz olarak görebilecek İhaleye ilişkin ihale dosyası satmak bedeli (KDV Dahil) 100 bin TL olacak İhaleye iştirak etmek isteyen istekliler, dosya bedeli olan (KDV Dahil) 100 bin TL'yi Karayolları Genel Müdürlüğü Merkez Muhasebe Müdürlüğü'ne yatırmalarını müteakip, aldıkları makbuz karşılığında Karayolları Genel Müdürlüğü İşletmeler Dairesi Başkanlığı'na başvuru ederek ihale dosyasını alabilecek Laf konusu işe ait Geçici Teminat Tutarı 15 milyon TL olacak

Teklifler, en erken ihale tarihinden 7 gün öncesinden açmak üzere ihale tarihinde saat 1400'e dek Karayolları Genel Müdürlüğü İşletmeler Dairesi Başkanlığı Görevlendirme Komisyonu Başkanlığına elden veya posta ile teslim edilecek Kayıtlı gün ve saatten sonra bahşedilen teklifler ile postada meydana gelecek gecikmeler kabul edilmeyecek

(Sabahtan) *

858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt