iltasyazilim
FD Üye
3 Malzeme İle 1 Diyet Ana Öğün (Verilen Kilo – 25) Tarifi İçin Malzemeler
*56 mantar
*300 gram tavuk göğüs
*Domates
3 Malzeme İle 1 Diyet Ana Öğün (Verilen Kilo – 25) Tarifi Yapılışı Herkese merhabaaaaaaa
Bugün sizlere yeni bir tarif sunacağım uzun zamandır yoktum
Eve geldiğimde aşırı derecede acıkmıştım 10 dakika da bu yemeği yaptım yanına da salata oh misss
Verdiğim kilo 25 kiloya ulaştı hedefime çok az kaldı bakalım
Mantarları tavukları ve domatesleri küp küp doğrayalım
Küçük sos tavası kullandım ben ama küçük tencere de olabilir en alta mantarları ortaya tavuğu üste domatesleri koyup kısık ateşte ustu kapalı şekilde pişirelim *su eklememize gerek yok çünkü domates ve tavuk zaten suyunu salıyor
Çok lezzetli bir yemek
Zaten ben tavuk ve mantarı birbirine çok yakıştırdığım için seve seve yiyorum
Afiyet olsun
Kilo vermem ile ilgili sorularınız ve fotoğraflarımı *görmek için instagramdan @unalunal1 adresiyle bana ulaşabilirsiniz
*56 mantar
*300 gram tavuk göğüs
*Domates
3 Malzeme İle 1 Diyet Ana Öğün (Verilen Kilo – 25) Tarifi Yapılışı Herkese merhabaaaaaaa
Bugün sizlere yeni bir tarif sunacağım uzun zamandır yoktum
Eve geldiğimde aşırı derecede acıkmıştım 10 dakika da bu yemeği yaptım yanına da salata oh misss
Verdiğim kilo 25 kiloya ulaştı hedefime çok az kaldı bakalım
Mantarları tavukları ve domatesleri küp küp doğrayalım
Küçük sos tavası kullandım ben ama küçük tencere de olabilir en alta mantarları ortaya tavuğu üste domatesleri koyup kısık ateşte ustu kapalı şekilde pişirelim *su eklememize gerek yok çünkü domates ve tavuk zaten suyunu salıyor
Çok lezzetli bir yemek
Zaten ben tavuk ve mantarı birbirine çok yakıştırdığım için seve seve yiyorum
Afiyet olsun
Kilo vermem ile ilgili sorularınız ve fotoğraflarımı *görmek için instagramdan @unalunal1 adresiyle bana ulaşabilirsiniz