Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

3 Malzemeden Renkli Kurabiyeler

3 Malzemeden Renkli Kurabiyeler

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
3 Malzemeden Renkli Kurabiyeler Tarifi İçin Malzemeler

*1 paket puding (ben muzlu yaptım)
*1 paket kabartma tozu
*1 su bardağından biraz az sıvı yağ
*23 su bardağı un
*1 paket renkli yıldızlı pasta süsü

*
3 Malzemeden Renkli Kurabiyeler Tarifi Yapılışı
İlk önce yağımızı dökelim Puding un en son kabartma tozunu ekleyip yoğuralım Çok yumuşak olmamasına dikkat edelim kontrollü bir şekilde unu arttırıp azalta bilirsiniz hamurun yumuşaklığı doğrultusunda Tepsiye yağlı kağıt serelim ceviz büyüklüğünde kurabiyeler yapalım Renkli yıldızlı pasta süslerinden üzerlerine koyalım Ben iki farklı şekilde yaptım dilerseniz ortalarını oklava yardımı ile oyuk yapıp içerisine piştikten sonra böğürtlen sosu yada farklı bir reçel koyabilirsiniz 180 derecede fırını ısıtınız önceden ısıtılmış fırında 15 dk pişiriniz Afiyet olsun

Similar threads

Muzlu Mini Kurabiyeler (Kesinlikle Denenmeli) Tarifi İçin Malzemeler *1 paket muzlu toz puding *Yarım çay bardağı sıvı yağ *1 paket kabartma tozu *1 yumurta *3 5 4 su bardağı un Üzeri için; *Pudra şeker Muzlu Mini Kurabiyeler (Kesinlikle Denenmeli) Tarifi Yapılışı Puding ve un...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Nefis Kurabiyeler Tarifi İçin Malzemeler *250 gr yumuşak tereyağ(ya da margarin) *3 yumurta *1 su bardağı sıvı yağ *1 5 su bardağı pudra şekeri *3 su bardağı nişasta(buğday ya da mısır fark etmez) *1 kabartma tozu *34 su bardağı un *2 yemek kaşığı kakao Üstü için; *Çikolata *Damla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Renkli Kurabiyeler (Gıda Boyası Kullanmadan) Tarifi İçin Malzemeler *3 yumurta *1 bardak şeker *1 5 bardak sıvı yağ *3 paket vanilya ve kabartma tozu ( her karışım için ayrı ayrı) *3 kaşık kakao *1 bardak ıspanak püresi *3 tane limon rendesi( benim limonlar küçüktü)) *Un + her bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
3 Malzemeli Muzlu Islak Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler *1 paket muzlu toz puding *1 su bardağı sıvı yağ *3 su bardağı un Şerbeti için olan malzemeleri; *1 su bardağı su *1 su bardağı şeker *3 4 damla limon suyu 3 Malzemeli Muzlu Islak Kurabiye Tarifi Yapılışı Merhaba arkadaşlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
3 Malzemeli Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler *1 paket muzlu puding *3 su bardağı un *1 su bardağı sıvı yağ *1 paket kabartma tozu (İsteğe göre) Üzeri için ; *80 gram sütlü çikolata *Hindistancevizi 3 Malzemeli Kurabiye Tarifi Yapılışı Muzlu puding ve sıvı yağı bir kaba dökelim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt