Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

3 Ocak'ta Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

3 Ocak'ta Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
s-6dadd3c9ca5d2f7871fbb060d868e14a0c6cd323.jpg

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün tekrar magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' üzere sorularınıza yanıt olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe hakikat alabiliriz...????

1. Tam 14 yıl boyunca Müge Anlı'nın programında uzunluk gösteren Arif Verimli'nin Esra Erol'a transfer olacağı konuşuluyor.

2. 19. haftası geride kalan MasterChef 2021'de kimin elendiğini ayrıntılıca ele aldık!

3. Ünlü oyuncu Merve Boluğur'u kendisine gelen 'Bir bayanı seksi yapan 3 şey nedir sence?' sorusuna verdiği karşılık gündemde!????

4. Burcu Esmersoy vasiyetini açıkladı!

Alev Gürsoy Cimcin’in Pazar Postası’ndaki haberine nazaran Esmersoy’a ‘Vasiyetiniz var mı’ diye soruldu. Ünlü isim ‘Hazırladım bile… Her şeyimi yardım kuruluşlarına ve üvey kız kardeşime bağışlıyorum’ dedi.

5. Otomobillere olan tutkusuyla da bilinen ünlü müzikçi Murat Boz kendisine 2 milyon TL kıymetindeki son model Land Rover Defender aldı!

Güzel olsun diyelim...

858,496Konular
982,168Mesajlar
30,108Kullanıcılar
MudavaSon üye
Üst Alt