Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

3 polisi yaralayan şüpheli: Hasmım sandım

3 polisi yaralayan şüpheli: Hasmım sandım
0
38

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
172154.jpg

Adana’da 21 Ağustos günü saat 23.00 sıralarında Narkotik Kabahatlerle Gayret Şube Müdürlüğü’nde vazifeli sivil polis takımı, Kaan Y.’yi gözaltına almak istedi. Şüphelinin yakınları Murat K. (27) ile Tahir Gürler polise direnince arbede çıktı. Arbede sırasında Gürler, pompalı tüfekle polislere peş peşe ateş etti. 3 polis memuru, bedenlerine isabet eden saçmalarla hafif yaralanırken, şüpheliler ise kaçtı. Yaralı polisler, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatan polis grupları, Murat K.’nin konutunda yapılan aramada, olayda kullanılan pompalı tüfeği buldu. Cinayet Ofis Amirliği grupları, şüphelilerin Pınar Mahallesi’ndeki bir meskende saklandıklarını belirledi. Adrese düzenlenen operasyonda Tahir Gürler ile birlikte Murat K. ve Kaan Y. gözaltına alındı. Polise ateş açan Gürler, emniyetteki sözünde, “Eve gelenleri hasmım zannedip, ateş açtım. Polis olduklarını bilseydim, sıkmazdım” dedi.

Emniyetteki süreçlerinin akabinde sevk edildikleri adliyede mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Tahir Gürler tutuklanırken, Murat K. ile Kaan Y. ise isimli denetim koşuluyla özgür bırakıldı.

Similar threads

Kemalpaşa Mahallesi’ndeki bir döviz ofisinde, 11 Mayıs’ta; işyeri sahibi Irak asıllı Majıd Mukdad Alnaji, polisi arayarak kendisine gelen 1 milyon civarındaki doların uydurma olduğunu ihbar etti. Alnaji, ihbar üzerine işyerine gelen polise durumu anlattı. Alnaji, çalışanları Abdullah Nabell...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
İstanbul’un Fatih ilçesine bağlı Kemalpaşa Mahallesi’ndeki bir döviz bürosun sahibi Irak asıllı Majıd Mukdad Alnaji, polisi arayarak kendisine gelen 1 milyon civarındaki doların uydurma olduğunu ihbar etti. İhbar üzerine iş yerine sevk edilen polis gruplarına durumu anlatan Alnaji...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Adana'da Durdu Özyiğit'i öldürüp nikahsız yaşadığı Sami Alalışık'ı yaraladığı savıyla gözaltına alınan komşuları Rıfat Demireriden tutuklandı. Silahlı arbedenin Sami Alalışık'ın katil zanlısı Rıfat Demireriden ve ailesine balkondan cinsel organını gösterdiği için çıktığı ileri sürüldü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Oktay Kaynarca'nın başrolü olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bayan set çalışanlarına, kaldıkları otelde bulunan erkekler tarafından şiddet uygulanmıştı. Hücuma uğrayan bayanlar, saldırganlardan şikayetçi olmuşlardı. Tutuklanan şüphelilerin çok sayıda hata kaydına sahip oldukları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Devletin tüm kılcal damarlarına sinsice sızan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı devletin silahlarını millete doğrultmasının üzerinden 3 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt