Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

3. Sınıf Ay İle İlgili Şiirler

3. Sınıf Ay İle İlgili Şiirler
0
101

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ay İle İlgili Şiirler kısa

3 Sınıf Ay Şiirleri Kısa

AYDEDE
Aydede ne guzelsin
Yıldızlarla gezersin
Geceleri Dunyayı,
Işığınla bezersin

Uzaya baktım gece,
Sonu gelmez bilmece
Guneş ışık kaynağı,
Ay yansıtır sadece

Aydede dolunay bak,
Sanki gumuşten tabak
Sonra yarım ay olur
Hilalim gokte bayrak

Kenan DEMİREL

Ay dede
Guneş sonse sen varsın
Sen kaybolma aydede
Karanlığı kovarsın
sen kaybolma aydede

Yıldızlar Eşlik eder
Geceye hukmun yeter
Karanlıklar tez gecer
sen kaybolma aydede

Dolunay,yarım kamer
Donersin derdin diner
Gece bizle beraber
Sen kaybolma aydede

Bulduk artık izini
Goruruz hep yuzunu
Bekle gayri sen bizi
Sen kaybolma aydede

Muzaffer Yılmaz

Similar threads

3 Sınıf İlkoğretim Şiirleri ATATURKUM Sarı saclım Mavi gozlum Doğdun sen Selanikte Ataturkum Biz Turk milletiyiz, Sahip cıkarız Turklere, Kendini bizler icin, Feda ettin Ataturkum Bizler borcunu odeyemeyiz, Biz bu yurdu koruyoruz Kendini bizler icin, Feda ettin Ataturkum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Kısa Ay Şiirleri Ay Dede Guneş sonse sen varsın Sen kaybolma aydede Karanlığı kovarsın sen kaybolma aydede Yıldızlar Eşlik eder Geceye hukmun yeter Karanlıklar tez gecer sen kaybolma aydede Dolunay,yarım kamer Donersin derdin diner Gece bizle beraber Sen kaybolma aydede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Ay İle İlgili Şiirler kısa 3 Sınıf Ay Şiirleri Kısa AYDEDE Aydede ne güzelsin Yıldızlarla gezersin Geceleri Dünyayı, Işığınla bezersin Uzaya baktım gece, Sonu gelmez bilmece Güneş ışık kaynağı, Ay yansıtır yalnızca Aydede dolunay bak, Yarı gümüşten tabak Daha Sonra yarım ay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Cocuklar icin Ay Dede Şiiri sozlerini yazarmısınız teşekkurler Cevap: Ay Dede Şiiri Ay dede Guneş sonse sen varsın Sen kaybolma aydede Karanlığı kovarsın sen kaybolma aydede Yıldızlar Eşlik eder Geceye hukmun yeter Karanlıklar tez gecer sen kaybolma aydede Dolunay,yarım kamer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
3 Derslik İlköğretim Şiirleri ATATÜRKÜM Sarı saçlım Mavi gözlüm Doğdun sen Selanikte Atatürküm Biz Türk milletiyiz, Sahip çıkarız Türklere, Kendini bizler için, Feda ettin Atatürküm Bizler borcunu ödeyemeyiz, Biz bu yurdu koruyoruz Kendini bizler için, Feda ettin Atatürküm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt