Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

3. sınıf veli toplantı dilekcesi

3. sınıf veli toplantı dilekcesi
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
3 sınıf veli toplantı dilekcesi
3 sınıf veli toplantı dilekce orneği

İLKOĞRETİM OKULU MUDURLUĞUNE:

tarihinde, cumartesi gunu saat: :'da aşağıda belirttiğim gundem maddeleri doğrultusunda okulumuzun sınıfında oğrenci velileri ile toplantı yapmak istiyorum
Gereğini bilgilerinize arz ederim

Sınıf Oğretmeni

GUNDEM:

1 Acılış ve veli yoklaması
2 Yeni mufredat programı hakkında velilerin bilgilendirilmesi
3 Sınıf Aile Birliği secimleri ve yapılacak işler
4 Oğrenci devamsızlıkları
5 Oğrenci kılık kıyafetleri ve kişisel temizlik
6 Oğrencilerin beslenmeleri ve sağlıkları
7 Oğrenci davranış bozuklukları
8 Okula geliş ve gidişler
9 Veli oğretmen işbirliği
10 Ders arac gerecleri ve yardımcı kaynaklar
11 Sınıf kitaplıkları
12 Oğrenci başarıları ve odevleri
13 Dilek ve temenniler
14 Kapanış

alıntı

Similar threads

3 derslik veli toplantı dilekçesi 3 sınıf veli buluşma tatbik örneği İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜNE: tarihinde, cumartesi günü saat: :'da aşağı belirttiğim gündem maddeleri doğrultusunda okulumuzun sınıfında öğrenci velileri ile görüşme yapmak istiyorum Gereğini bilgilerinize arz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
4 Sınıf Veli Toplantısı Tutanağı 4 Sınıf Veli Toplantı Tutanağı Orneği İlkoğretim Okulu Mudurluğune 2019 – 2019 Eğitim Ve Oğretim Yılının İkinci Donem Birinci Veli Toplantısı 13102019 Carşamba Gunu Saat 1130 İle 1230 Saatleri Arasında Okulumuz Cok Amaclı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Ortalama Yukseltme Dilekcesi Ortalama Yukseltme Dilekcesi nasıl yazılır Ortalama Yukseltme Dilekcesi orneği &amp Ortalama Yukseltme Dilekcesi &amp Ortalama yukseltme sınavına girecek oğrenci, sınava gireceği ders veya dersleri velisi ve sınıf oğretmeni ile birlikte belirler ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
1 Acılış ve yoklama 2 Zumre başkanının belirlenmesi 3 Eğitim – oğretim programının incelenmesi 4 Uygulamada karşılaşılan guclukler ve bunların cozum yolları 5Yıllık planlarda birlik beraberliğin sağlanması icin unite veya temaların surelerinin belirlenmesi 6 Diğer zumre oğretmenleri ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
2019 zumre ornegi,20192019 zumre ornekleri 2019 2019 EĞİTİM OĞRETİM YILI GORE İLKOĞRETİM OKULU SECMELİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSİ ZUMRE OĞRETMENLERİ TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 16092019 TOPLANTI SAATİ : 09:00 TOPLANTI YERİ : Oğretmenler Odası TOPLANTI NO : 1 TOPLANTIYA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,465Konular
981,147Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt