Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

3 Şubat Ata Altın Ne Kadar Oldu? Ata Altın Kaç TL? Ata Altın Düştü mü, Yükseldi mi? Güncel Ata Altın Fiyatları

3 Şubat Ata Altın Ne Kadar Oldu? Ata Altın Kaç TL? Ata Altın Düştü mü, Yükseldi mi? Güncel Ata Altın Fiyatları
0
44

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
s-8045dd53aacedc74d0f4c4ec0e6c519d585e791e.jpg

Altın piyasasındaki devam eden dalgalanma altına yatırım yapan vatandaşların daima gözünün altın piyasasında olmasını sağlıyor. Altın yatırımları sonucunda bir yararları ya da kayıplarını denetim etmek isteyen altın yatırımcıları her gün altın alış ve satış fiyatlarını denetim ediyor. Pekala 3 Şubat Perşembe günü Cet altın alış ve satış fiyatları ne kadar? Cet altın kaç TL? İşte ayrıntılar...

Altın fiyatlarının takipçisi olan yatırımcılar Cet altın fiyatlarını  araştırıyor. Altına yatırım yapan vatandaşlar sistemli olarak alış ve satış fiyatlarını denetim ediyor. Pekala 3 Şubat Perşembe günü, Cet altın kaç TL oldu? Cet altın düştü mü, yükseldi mi? İşte aktüel cet altın fiyatları...

Aktüel Cet Altın Fiyatları

Alış: 5203 TL

Satış: 5263 TL

858,497Konular
982,550Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt