'Güncel magazin haberleri neler? Bugün tekrar magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' üzere sorularınıza yanıt olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe yanlışsız alabiliriz...????
1. TV8'de yayınlanacak yeni disizinin takımında Engin Öztürk ve İrem Helvacıoğlu'nun yer alacağını öğrendik!
2. 'Masum ve Güzel' dizisinin takımında Bahar Şahin ve Mine Tugay'ın rol arkadaşı olacağını öğrendik!
3. Yeni dizileri büyük heyecanla beklerken bir öteki haber de Deniz Çakır ve Bade İşçil'in birebir dizide buluşması oldu!
4. Müzikçi Berkay, geçtiğimiz günlerde bir takipçisinin yoruma yanıt verdikten sonra kendisiyle mahkemelik olmasıyla ilgili konuştu!
'Biz polis zoruyla mahkemeye götürülmedik. Mahkemeye katıldım lakin polis zoruyla götürülmedim. Devlet beni çağırdıysa giderim. Benim eşime, aileme, çocuklarıma küfreden birisiyle alakalı bir olaydı. Onurumu zedeleyecek formda küfredildi. Ben de birebir biçimde karşılık vermek zorunda kaldım. Tıpkı görüşümü hala savunuyorum. Hiç kimse birisinin ailesine, onuruna, gururuna küfredemez. Onlar bize küfredecekler, biz sessiz kalacağız... Kalmam! Söylediğim hiçbir şeyden pişman değilim. Niçin pişman olayım? Ben cezaya razıyım.'
5. Gülse Birsel'in sitcom yerine gerçek yerlerde çekilen bir diziyle ekranlara döneceğini öğrendik!
6. Başarılı müzikçi Atiye'nin koronavirüse yakalandığını öğrendik!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.