Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

3 Şubat'ta Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

3 Şubat'ta Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!
0
75

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
s-6fa5370d65f6f30aa96c70fee90f79c998cd8418.jpg

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün tekrar magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' üzere sorularınıza yanıt olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe yanlışsız alabiliriz...????

1. TV8'de yayınlanacak yeni disizinin takımında Engin Öztürk ve İrem Helvacıoğlu'nun yer alacağını öğrendik!

2. 'Masum ve Güzel' dizisinin takımında Bahar Şahin ve Mine Tugay'ın rol arkadaşı olacağını öğrendik!

3. Yeni dizileri büyük heyecanla beklerken bir öteki haber de Deniz Çakır ve Bade İşçil'in birebir dizide buluşması oldu!

4. Müzikçi Berkay, geçtiğimiz günlerde bir takipçisinin yoruma yanıt verdikten sonra kendisiyle mahkemelik olmasıyla ilgili konuştu!

'Biz polis zoruyla mahkemeye götürülmedik. Mahkemeye katıldım lakin polis zoruyla götürülmedim. Devlet beni çağırdıysa giderim. Benim eşime, aileme, çocuklarıma küfreden birisiyle alakalı bir olaydı. Onurumu zedeleyecek formda küfredildi. Ben de birebir biçimde karşılık vermek zorunda kaldım. Tıpkı görüşümü hala savunuyorum. Hiç kimse birisinin ailesine, onuruna, gururuna küfredemez. Onlar bize küfredecekler, biz sessiz kalacağız... Kalmam! Söylediğim hiçbir şeyden pişman değilim. Niçin pişman olayım? Ben cezaya razıyım.'

5. Gülse Birsel'in sitcom yerine gerçek yerlerde çekilen bir diziyle ekranlara döneceğini öğrendik!

6. Başarılı müzikçi Atiye'nin koronavirüse yakalandığını öğrendik!

858,497Konular
982,016Mesajlar
29,999Kullanıcılar
xreplaSon üye
Üst Alt